a

OSES Rekora Doymuyor

OSES 24 mayıs Cumartesi günü bayileri ülke çapında bir rekora imzasını attı.

 

Hijyen,hizmet ve kalitesinde ödün vermeden ülke ve dünya çapında hızla ilerleyen OSES çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar , Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Yaşar ve bölge müdürleri ile 24 mayıs 2014 cumartesi günü İstanbul’da 5,Adana’da 1,Almanya’da 2 bayi açarak bir günde 8 bayi açılışı ile rekor kırdı.

 

Sektöründe hızlı yükseliş yakalayan ve bayilik üzerine yoğun bir talep alan OSES çiğköfte açılışlara yetişemiyor. Cumartesi günü Osman Yaşar ve ekibi açılıştan açılışa koşuşturma içerisindeydi. Yaşar, önce Zeytinburnu Merkezefendi’de bulunan bayisinin açılışına, oradan Merv Caddesi’nde bulunan bayi açılışına katıldı. Yeşilköy,Sefaköy, Beylikdüzü ve Kavaklı ile İstanbul’da ki bayi açılışları sona erdi.

IMG_0198
Cumartesi günü İstanbul’da ki tüm açılışlara katılan OSES Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar ve kurmayları, açılış sonrası tezgah başına geçerek ikramlarda bulundular.
OSES Çiğköfte için yeni bir rekorun yaşandığı Cumartesi günü İstanbul’un dışında Adana ve Almanya’nın Reutingen ve Schorndorf eyaletlerinde 2 açılış daha gerçekleşti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazililer kendini sokağa attı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.