a

Döngeloğlu Sultangazililerle Buluştu

Ramazanda sevilen din alimi Ömer Döngeloğlu Sultangazililerle buluştu. Döngeloğlu’nu dinlemek isteyen Sultangazililer dün akşam Ramazan Etklin Alanın da toplandılar.

 

Ekranların sevilen ilahiyatçılarından Ömer Döngeloğlu, önceki akşam Sultangazi Belediyesi’nin düzenlediği etkinlik için Sultangazi’ye geldi. Sultangazililerle Ramazan etkinlik alanın da buluşan Döngeloğlu’na yoğun ilgi vardı. Teravih namazının ardından Sultangazi Belediyesi Ramazan etkinlik alanında sahneye çıkan Ömer Döngeloğlu’nun sohbetini büyük bir ilgi ve merakla dinleyen Sultangazililer, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’a bu güzel program nedeniyle teşekkür ettiler. Başkan Altunay’da Döngeloğlu’na teşekkür etti.

IMG_9052

Sohbetinde Peygamber (S.A.V) ve Ashab-ı Kiram’ın hayatlarından menkıbeler anlatan Ömer Döngeloğlu, güncel konularda toplumsal mesaj vermeyi de ihmal etmedi. Asrı Saadeti ve Hz. Muhammed’in (s.av.) hayatından örneklerle aile hayatının önemini anlatan Döngeloğlu, aile hayatının daha huzurlu geçmesinin yolunun Peygamber sünnetinden geçtiğini dile getirdi.

 

Programın sonunda Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ömer Döngeloğlu’na katılımlarından dolayı günün anısına bir çiçek takdim edip, teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Meclisi 2. Birleşimi Yapıldı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.