a

Olmadı! Canınız Sağolsun

BAL Ligi temsilcimiz Sultangazispor, ligin son haftasında Beyköyspor ile karşılaştı. Ligin ikinci yarısına fırtına gibi başlayan ve zirveye oynayan temsilcimiz 3. Lig yolunu 1 puan ile kaçırdı.

 

BAL Ligi 10. Grupta mücadele eden temsilcimiz Sultangazispor 3. Ligi kıl payı kaçırdı. Cebeci Spor Kompleksi’nde Beyköyspor’u ağırlayan temsilcimiz karşılaşmayı 3-0 kazanarak, ligi 2. Sırada bitirdi. Grubun şampiyonu ve 3. Lige yükselen takım ise Avcılar Belediyespor’u 1-0 kendi evinde yenen Düzcespor oldu.

 

Cebeci Spor Kompleksi’nde karşılaşma öncesi eski ve yeni Yöneticiler, takım ile toplu fotoğraf çektirdiler.

Sultangazipsor-beyköyspor1

 

Onursal Başkan Nevzat Yılmaz ve Kulüp Başkanı  Osman Cengiz el ele vererek taraftarı selamladı.

 

Sultangazipsor-beyköyspor2

Karşılaşmanın başlamasıyla birlikte, Sultangazispor camiası aynı saatte kendi evinde Avcılar Belediyespor’u konuk eden grubun Şampiyonu Düzcespor’dan gelecek habere kilitlendi. Avcılar Belediyespor’un karşılaşmayı berabere bitirmesi veya kazanması durumunda Sultangazispor 3. Lig’e “Merhaba” diyecekti. Ancak Düzce’den bir türlü beklenen o haber bir türlü gelmek bilmedi. Karşılamayı Düzcespor’un 1-0 kazanmasıyla ise Sultangazispor’da duygusal anlar yaşandı.

 

Gözyaşlarına hakim olamayan bir taraftar ise objektiflerimize böyle yansıdı.

 

Sultangazipsor-beyköyspor3

 

SULTANGAZİSPOR-BEYKÖYSPOR (MAÇ ÖZETİ)

 

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Sultangazispor ligin son haftasında evinde Beyköy Belediyespor’u misafir etti. İlk yarısı Sultangazispor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona eren karşılama 3-0 sonuçlandı.

Sultangazipsor-beyköyspor7

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta şampiyonluk mücadelesini son haftaya kadar sürdüren temsilcimiz kendi evinde konuk ettiği Düzce temsilcisi Beyköy Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek ligi 2. sırada tamamladı.  Ligin ikinci yarısına fırtına gibi başlayan Sultangazispor, bugün oynanan müsabakada maçın ilk düdüğü ile birlikte oyunun tüm bölümünde hakim oldugu gözlerden kaçmazken, net bir skorla üstün gelmesini bildi.

Sultangazipsor-beyköyspor4

Karşılaşmanın henüz 9. Dakikasında sağ taraftan Damra’nın yaptığı ortaya iyi yükselen Serdal Öz, topu kafayla ağlarla gönderdi ve Sultangazispor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golden sonra rakip kalede ataklarını sıklaştıran Sultangazispor, yakalamış olduğu birçok pozisyondan yararlanamazken müsabakanın 38. Dakikasında Ömer Faruk ile ilk yarının skorunu belirleyerek temsilcimiz soyunma odasına 2-0 önde gitti.

Sultangazipsor-beyköyspor5

İkinci yarıya misafir ekip Beyköy Belediyespor’un vuruşu ile başlandı. başlama vuruşundan itibaren oyunu tekrardan ele alan temsilcimiz Sultangazispor, 84. Dakika’da Kemal Emre’nin asistinde Ömer Faruk topu ağlara göndererek mücadelenin sonucunu belirledi.

 

Karşılaşmayı Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan ve MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel’de izlediler.

Sultangazipsor-beyköyspor6

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Ak Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Kongresi Yapıldı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.