a

Okçuluğu geliştirmek için toplandılar

Başkanlığını Ak Parti İstanbul Milletvekili Haydar Ali Yıldız’ın yaptığı Okçular Vakfı, okçuluk sporunun geliştirilmesi amacıyla, “Okçuluk Sporu’nun Gelişimi ve Yerelleştirilmesi” istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’da katıldı.

 

Dünyanın ilk spor kulübü olma özelliğini taşıyan ve 500 yıl önce kurulan Okçular Vakfı, “Okçuluk Sporunun Gelişimi ve Yerelleştirilmesi” konulu istişare toplantısı gerçekleştirildiği bildirildi. Vakıf binasında gerçekleşen toplantıya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yanı sıra Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay başta olmak üzere diğer ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Okçular Vakfı Kurucu Mütevelli Heyet Üyesi Bilal Erdoğan’da katıldı.

Cahit-altunay-okuçular-vakfı-1

Okçuluğun yaygınlaştırılması ve genişletilmesini amaçlayan istişare toplantısında, toplantıya katılan ilçe belediye başkanlarından, okçuluğun Okçular Vakfı’nın rehberliğinde geliştirilmesi, tanıtımı ve yaygınlaştırılması konularında istişarelerde bulunuldu. Toplantının ardından Belediye Başkanları okçuluk talimi yaparak, hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’da “Ya hak” nidaları ile yay gerip ok attı.

Cahit-altunay-okuçular-vakfı-3

 

Cahit-altunay-okuçular-vakfı-2

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Yürek Dağlayan Olay

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.