a

Narin İnşaat birçok yatırımcıyı emlak sahibi yapıyor

İnşaat emlak ve metal üzerine çalışmalarda bulunan Narin İnşaat Arnavutköy’e açtığı inşaat ve gayrimenkul ofisiyle çalışmalarını sürdürüyor.

Arnavutköy’ün muhtelif yerlerinde bulunan arsalarını uygun fiyatlara satışa sunuyor. Aynı zamanda Arnavutköy’de imarların daha esnek hale gelmesiyle önemli projelere imza atmayı hedefliyor. Yeni havaalanı, Kanal İstanbul gibi projelerin yapılması planlanan Arnavutköy birçok yatırımcının tercihi haline geldi. Narin İnşaat Gayrimenkul’de yatırımcılara en uygun arsaları ve konutları sunarak vatandaşları arsa veya konut sahibi yapıyor.

Arnavutköy’de yatırım yapanlar mutlaka kazanacaktır
Narin İnşaat ve Gayrimenkul’ün faaliyetlerinden ve Arnavutköy’de ki emlak sektöründen bahseden Narin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Narin, “Narin İnşaat Sultangazi’de kuruldu. İnşaat, emlak ve metal üzerine çalışmalar yapıyoruz. Arnavutköy’de bir ofis açtık ve faaliyetlerimizi Arnavutköy’e de taşımayı düşündük. Yatırımcıların Arnavutköy’ü tercih etmesi Arnavutköy’deki emlak sektörünü oldukça hareketlendirdi. İstanbul ve Arnavutköy genelinde tam kapasite hizmet vermekteyiz. Gerek teknik altyapı, gerekse isabetli ekspertiz analizleri ile müşteri memnuniyetini sağlamak için çalışmaktayız. Seçkin portföyümüzü müşterilerimizle paylaşarak bütçelerine en uygun gayrimenkulü almaları için yönlendiriyoruz. Çünkü bizim ilk hedefimiz yüksek müşteri memnuniyetidir. Arnavutköy’e birçok projenin yapılması planlanıyor. 3. Havalimanı projesi, Kanal İstanbul Projesi, Yat Limanı, 3. Köprü bağlantı yolu, üniversite, 1 milyonluk yeni şehir projesi gibi birçok proje Arnavutköy bölgesini kapsamaktadır. Bu projeler elbette emlak sektörünü hareketlendirdi. Ancak bu projelere göre fiyatların çok uygun olduğunu düşünüyorum. Narin İnşaat ve Gayrimenkul olarak yatırım yapmak isteyen yatırımcılara danışmanlık yaparak en doğru yatırımı yapmaları için yardımcı oluyoruz. Arnavutköy yapılacak olan projeler dolayısıyla İstanbul’un en gözde ilçelerinden birisi olacaktır. Yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar korkmadan Arnavutköy’e yatırım yapabilir. Yatırım yapmak isteyenleri Arnavutköy Gaziosmanpaşa caddesindeki ofisimize davet ediyoruz” dedi.

Kira öder gibi ev sahibi olun

Narin İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nurettin Narin ise,“Gayrimenkul sektöründe Arnavutköy başı çekmektedir. Birçok projenin Arnavutköy’e yapılacağının planlanması, Arnavutköy’e olan talebi oldukça arttırmıştır. Bu artışta projelerin etkisi olduğu kadar İstanbul içinde yapılaşma çok fazla olduğu için İstanbul Arnavutköy bölgesine doğru kaymaktadır. Bu nedenle yatırım yapacak vatandaşların Arnavutköy’ü tercih etmeleri daha sağlıklı olacaktır. Çünkü Arnavutköy Gelecekte İstanbul’un parlayan yıldızı olacaktır. Açıklanan projeler ile birlikte birçok yatırımcı yatırım yapmak için artık Arnavutköy’ü tercih ediyor. Arnavutköy’de yatırım yapanlar mutlaka kazanacaktır. Narin Gayrimenkul olarak vatandaşlarımızın arsalarını ve tarlalarını değerinde alıp, satıyoruz. Gayrimenkul sektörünün yanı sıra inşaat sektörüyle de ilgilenmekteyiz. Vatandaşlarımızı kira öder gibi ev sahibi yapıyoruz. Vatandaşlarımıza zorlanmadan kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sunuyoruz. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızı Narin İnşaat’a bekliyoruz” diye konuştu.


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İsmail Ergüneş Mehmet Akif Ersoy'u Andı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.