a

Mustafa Sarıgül istifa etti!

Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP'nin çözüm süreci ve anayasa yapım sürecindeki tutumunu protesto etmek için bugün partisinden istifa etti.

Tunceli'de bugün başlayan ve Genel Başkan Selahattin Demirtaş'ın da katıldığı BDP 2'nci Olağan kongresine katılan Mustafa Sarıgül, gazetecilere BDP'ye geçeceğini açıkladı. Sarıgül, “CHP'nin son dönemdeki tutumu, özellikle çözüm sürecindeki tavırları ve ayrıca anayasa yapım sürecindeki politikaları beni ve seçmeni rahatsız ettiği için bugün CHP'den istifa ettim. BDP'ye katılmak için kongreye geldim. Kongrede gerekli açıklamaları yapacağım” dedi.

Tüm Yorumlar (1)
  • ladres
    11 yıl önce
    0 0

    bu haber yenı edgıl ki dostum bu habe r 1 aya dayanıyor haber kaynagı bbu yönde söylentiler olmuştu musfafa sarıgul bölgesınde ki örgütler çok üzerine gitmiş ve en sonunda dayanamayıp istıfasını bıldırmış bu sarıgül lün iradesi dışında olan bır olay evendim bunu bütün ovacık halkı da cok iyi biliyor

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Gezi Parkı Olaylarının Gerçek Sebebi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.