a

“Bu Seçim Yeni Türkiye’nin En Büyük Adımı Olacaktır”

Siyaset hayatında görmek istediğimiz bir profil çizen Murat Hamdi Kıroğlu, İstanbul 2.Bölgede ilçe başkanlarını ve teşkilatlarına ziyaretlerde bulundu. İlçe başkanlarıyla yapılan istişarelerde ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için bu seçimlerin ne kadar önem arz ettiği konusunda fikir birliğinde bulunuldu.

 

Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal, Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Fatih İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk, Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, Beşiktaş İlçe Başkanı Ferşah Yıldırım, Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver, Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş ve Şişli İlçe Başkanı Şeref Sezgin’i ziyaret eden Ak Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adayı Murat Hamdi Kıroğlu, bu teşkilatlarda büyük bir ilgiyle karşılandı.

Murat Hamdi Kıroğlu-Ak Parti Milletvekili aday adayı

7 Haziran Genel seçimlerinde sadece4 yıllık bir hükümetin seçilmeyeceğini belirten Murat Hamdi Kıroğlu, “Bu seçim 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşmak, Yeni Türkiye’nin inşa edilmesi için sürecin en büyük adımı olacaktır.” Dedi. Aday profili konusunda fikirlerini beyan eden ilçe başkanları bu konudaki Ak Parti teşkilatlarını çok hassas bir şekilde çalıştığını herkesin hak edeceği noktada değerlendirileceğini beyan ettiler. İlçe başkanları ziyaretlerinde aynı zamanda Kadın ve Gençlik Kolları’nı ziyaret eden Murat Hamdi Kıroğlu, buralarda da teşkilatların yarın seçim olacakmış gibi hazır olduğunu değerlendirdi.

Murat Hamdi Kıroğlu-Ak Parti Milletvekili aday adayı1

Ak Partili İlçe Başkanlarının yanı sıra Belediye Başkanlarını da ziyaret eden Ak Parti Milletvekili aday adayı Murat Hamdi Kıroğlu, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’i de makamında ziyaret etti. Seçim süreciyle ilgili fikir-alışverişinde bulunan Kıroğlu, 7 Haziran seçimlerinde bu kadrolarla Ak Parti’nin %50’nin üzerine çok rahat çıkacağını, hatta 400 milletvekiliyle Yeni Türkiye’nin temellerini atmaya hazır olacağını belirtti.

Murat Hamdi Kıroğlu-Ak Parti Milletvekili aday adayı2

Ak Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adayı Murat Hamdi Kıroğlu, ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İETT O Şoförü Affetmedi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.