a

“Seçilme Şansı Olan Tek Kastamonulu Benim”

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili ve adayı Murat Başesgioğlu’na 7 Haziran seçimleri öncesi hemşehrilerinden tam destek geldi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Vahdet Çakıroğlu ve ekibi dün akşam Sultangazi’de çok konuşulacak bir organizasyona imza attılar. Aslen Kastamonulu olan MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Vahdet Çakıroğlu, hemşehrisi Murat Başesgioğlu’nu dün akşam Duygu Düğün Salonun da Kastamonularla buluşturdu. Sultangazi’de yaşayan Kastamonulularının katıldığı toplantıda MHP Milletvekili adayı Murat Başesgioğlu’na tam destek çıktı. Hemşehrileri Murat Başesgioğlu’nu bağrına basan Kastamonulular, 7 Haziran Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerde oylarının MHP’den yana olduklarını belirttiler.

IMG_0976

Vahdet Çakıroğlu ve ekibinin Duygu Düğün Salonun da düzenlediği “Dev Buluşmaya” MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Koçkesen,Kastamonulu Sultangazili işadamları, STK temsilcileri ve 2000’e yakın Kastamonulu katıldı.

 

“Hoşgeldiniz  Kastamonumuzun Gururu” sloganı ve pankartlarıyla karşılanan eski İçişleri Bakanı ve MHP Milletvekili Murat Başesgioğlu önemli açıklamalarda bulundu.  7 Haizran genel seçimlerine 4 gün kala gerçekleşen buluşmada büyük bir moral depolayan Murat Başesgioğlu, yaptığı konuşmada İstanbul’da başka bir MHP rüzgarının estiğini söyledi.

 

Konuşmasında son kez Milletvekili adayı olduğunu ifade eden Başesgioğlu, diğer siyasi partilerin İstanbul’da yaşayan Kastamonulu nüfusunu görmezden geldiğini ve Milletvekili aday listesinde Kastamonulu adaya yer vermediklerini de sözlerine ekledi. MHP’nin kendisini seçilecek sıradan listede aday gösterdiğini belirten Başesgioğlu’nun gündeminde Suriyeliler de vardı.

 

“İSTANBUL’DA MHP RÜZGARI BİR BAŞKA ESİYOR”

 IMG_0968

Milliyetçi Hareket Partisi olarak diyoruz ki; Ey aziz milletim 46 yıldır kendini bu millete adamış bir siyasi partiyiz. Önce milletim diyen, sonra partim diyen bir anlayışın mensuplarıyız. Diyoruz ki, artık bu ülke yönetimini Milliyetçi Hareket Partisi’ne teslim etmenin zamanı gelmiştir. Bu sefer İstanbul’da MHP rüzgarı bir başka esiyor.  Milletimiz ‘Kurtarın bizi bu iktidardan’ diyor. Korkmayın MHP güçlü bir şekilde geliyor.

 

“SULTANGAZİ İSTANBUL’DA 1.’NCİ OLSUN”

Biz geçmiş seçimlerde Sultangazi’de çok düşük oy aldık. Bu kimsenin kabahati değil. Geçmiş geçmişte kaldı.  Ama artık Sultangazi’de sırtındaki bu kamburdan kurtulsun. İstanbul’un ortalamasının altında oy almasın. Hatta ve hatta İstanbul’un ilçelerinde birinci olsun.  Bunu istiyoruz.  Bunu da yapacak gücümüz var.

 

“SURİYELİLER ÜLKEMİZ İÇİN BAŞ BAŞINA SORUN”

 

2,5- 3 Milyon Suriyeli mülteci ülkemize gelmiş. Bu bile ülkemiz için başlı başına bir sorundur.  Hükümetin yanlış politikasından dolayı bu insanlar geldi.  Bu insanlar maalesef Cami önlerinde dilenmeye mahkum edildiler.  İktidar ya bu insanları sosyal ve ekonomik hayatımıza entegre etmek zorunda. Ya da çok açık bir şekilde ‘Ben size bakamıyorum.  Ben sizi zamanında çağırdım. Ama gittikçe benim iş hayatım, istihdamım, güvenliğim tehlikeye giriyor.  Sizin burnunuz kanamadan sizleri kendi memleketlerinize sağ salim gönderim’ demesi lazım.  Eğer bu sorun 5 sene sürerse kimsenin giremediği mahalleler oluşacak.  Terör, kapkaç, uyuşturucu gibi güvenlik açısından her türlü sorun yaşanır.  Bundan dolayı hepimizin ve çocuklarımızın geleceği acısından büyük problemler yaşanır.  Ama hükümetin umurunda değil. Nerede ise onlara oy kullandırarak seçimi kazandırmanın yollarını aramaya çalışıyor.

 

“SON DEFA MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDUM”

 IMG_0990

Ben uzun süre siyaset yapma imkanına kavuşmuş bir hemşerinizim. Şanslı ve kısmetli bir siyasetçiyim. Ben hiçbir hemşehrimi, hiçbir vatandaşımı üzecek, şu yolsuzluğa bulaştı dedirtecek Allah’a şükür bir davranışım olmadı. Yüce Rabbim bana bu sayfayı tertemiz kapatabilmeyi nasip etsin. Aslında ben bu dönem birazda kendimize zaman ayırabilmek adına aktif siyaseti bırakmayı çok düşündüm.  İdari görevlerde bulundum. Milletvekili oldum. Bakan oldum.  Yani nefsimizi tatmin ettik. Aktif siyaseti bırakmak için tartıştık, istişare ettik. Kiminle tartışsak, kiminle istişare etsek dediler ki, ‘Bu millet sana çok emek verdi. Senin peşinden yıllarca gitti. Bu devlet seni yetiştirdi. Şimdi ülkenin böyle kritik bir dönemin de senin çekilmeye hakkın yok. Dört duvar arasına saklanmaya hakkın yok. Bu ülke için, bu insanlar için söylenecek bir tek kelimen varsa o zaman şimdi söyleyeceksin.’ Dediler.

 

Bende bunu bir sorumluluk olarak kabul ettim. Ve son defa Milletvekili adayı oldum. Sayın Genel Başkanımızda takdir ettiler. Milletvekilliği listesinde yerimizi aldık.

 

“SEÇİLME ŞANSI OLAN TEK KASTAMONULU BENİM”

 

Benim size karşı önemli bir sorumluluğum var. Şu an siyasetten gönlünüzde en sorumlu kişi benim.  Kastamonuluların gerek burada, gerek ise Kastamonu’da birlik ve beraberlik içerisinde olmalarını sağlamak benim görevim. Partilerin Milletvekili listelerini incelediğimizde, CHP’den hiçbir hemşehrimiz listelerinde yok. AKP’den 14. Sıradan mevcut Milletvekili bir arkadaşımız var. Ancak hiçbir anket, hiçbir istatistik 14. Sırada bulunan bu hemşehrimizin seçilme şansını öngörmüyor. Mevcut bir Milletvekilinin 14. Sıradan olmaması lazım. İlk 5’te, bilemediniz ilk 10’da olması lazım. Bu kadar kalabalık bir nüfusa bu parti eğer değer veriyorsa o şekilde sıraya koyması lazımdı.

IMG_0982

Şu anda elinizde kala kala seçilme şansı en yüksek bir Murat Başesgioğlu var. Benim için ‘sandıkta kalsın. Yeter’ derseniz ipimiz çeken hemşehrim ise can baş üstüne. Kılıcı vuran hemşehrim ise ona da hiç itiraz etmem. Ama ‘Ankara’da bir hemşehrimiz olsun’ diyorsanız işin ucundan sıkı tutacaksınız.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Kılıçdaroğlu, Sultangazi’de Halka Seslendi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.