a

Muhsin Işık İSAD Başkanlığına Aday Olmaya Hazırlanıyor

İstanbul Spor Ayakkabıcılar Derneği’nin kongresine birgün kala Işıklar Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Işık’ın dernek başkanlığına aday olmaya hazırlandığı konuşuluyor.

Merkezi Sultangazi’de bulunan İstanbul Spor Ayakkabıcılar Derneği (İSAD) Pazar günü yeni başkanını seçmek için sandık başına gidiyor. Mevcut başkan İsa Görer’in yeniden aday olmadığı kongre öncesi kulislerde Öz Nokta Ayakkabıcılık Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrehim Tanas ve For-Tis Ayakkabı Yönetim Kurulu Üyesi Güntay Karakaya’nın başkanlığa aday olmak için çalışma yürüttükleri kulislerde konuşuluyordu.

Her iki isimden bugüne kadar konu ile ilgili bir açıklama gelmez iken, kongreye birgün kala bir isim daha İSAD Başkanlığına aday olmaya hazırlanıyor. Işıklar Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Işık, kongre öncesi meslektaşlarını ziyaret ederek fikir-alışverişinde bulundu.  Genç bir kadro ile İSAD Başkanlığına aday olmayı düşündüğünü meslektaşlarına ileten Muhsin Işık, kongre öncesi meslektaşlarından destek istedi.

muhsin-ışık-isad-kongre

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Başkan Altunay,şehidin baba ocağını ziyaret etti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.