a

EMİNEVİM’DEN GELECEĞİN MÜHENDİSLERİNE BÜYÜK DESTEK

Mustafa Karabıyık/ EMİN HABER/ ANTALYA… Ana sponsorluğunu Eminevim’in yaptığı, Adalet ve Medeniyet Derneği’nce düzenlenen “Mühendislik Buluşması” Antalya’da Bera Hotel’de gerçekleşti. “Milli Teknoloji, Milli Yazılım ve Milli Üretim” temasını taşıyan “Mühendislik Buluşması” yerli ve milli teknolojileri geliştirecek 500 Mühendislik Fakültesi öğrencisini bir araya getirdi.

GİRİŞİMCİ OLUN

Savunma Sanayi bakanlığının yürüttüğü projeler hakkında genç mühendislere bilgi veren Savunma Sanayii Müsteşarlığı Müsteşar Yardımcısı Yardımcı Doç Dr. Celal Sami Tüfekçi, gençlere “azimli basiretli ve cesaretli olun” dedi.

ORTA VE YÜKSEK TEKNOLOJİ ÜRETİMİNİ ARTTIRMALIYIZ

“Orta ve yüksek teknoloji üretimini artırmamız gerekiyor” diyen Başbakan Danışmanı Prof. Dr. Ersan Aslan ise, yerli otomobil, uydu fırlatma sistemleri ve hızlı tren çalışmalarının hızla ilerlediğini belirtti. Aslan, “Artık uydularımızı Çin’de, Fransa’da atmaya uğraşmayacağız. Uydumuzu Türkiye’nin herhangi bir yerinden göndereceğiz. Bölgesel uçak çalışması yürüyor” dedi.

İŞİNİZDE EN İYİSİ OLUN

Mühendisliğin, toplumun gelişmesinde sosyal bilimlerle birlikte son derece önemli bir alan olduğunu belirten Başbakan yardımcısı Fikri Işık dijital çağın içerisinde olduklarını, 4’üncü sanayi devriminin başladığını, mühendisler olarak bu değişimi kavramak gerektiğini vurguladı. Işık, değişimi yönetenlerden olmak için herkesin işinde en iyisi olması gerektiğinin de altını çizdi.

ANASPONSOR EMİNEVİM

Adalet ve Medeniyet Derneğince düzenlenen “Mühendislik Buluşması”nın ana sponsorluğunu Eminevim üstlendi.

25 YILDA 100 BİN TESLİMAT

Eminevim’in 25 yıldır Elbirliği sistemiyle insanların kolay ev ve otomobil sahibi olabilmeleri için halka hizmet ettiğini kaydeden Eminevim Reklam ve Satış Yöneticisi Cemil Şişman, “Bu zamana kadar ev ve otomobil hayallerini gerçekleştirdiğimiz 100 bin ailenin yüzündeki tebessümden aldığımız güç ile ülke ekonomimize katkı sağmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Şişman,yarının Türkiye’si için genç mühendislere büyük görevler düştüğünü,Eminevim’in ileri görüşlü, girişimci ruhlara, genç beyinlere destek olmaya devam edeceğini aktardı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Okul servisleri araştırıldı: Sonuçlar korkutucu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.