a

Zehir Zemberek Açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı Medya Birim Başkanlığı tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında zehir zemberek sözlere yer verildi.

 

Geçtiğimiz hafta Cebeci Mahallesi’nde düzenlenen “Tozdan Ölmek İstemiyoruz” yürüyüşüne katılan MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, Milletvekili adayı Mehmet Aslan ve Parti yöneticileri bir haber sitesinde “şov” yapmakla suçlanmışlardı.

 

MHP yaptığı yazılı basın açıklamasında bu habere çok sert sözlerle cevap verdi. Yapılan açıklamada haber sitesinin yaptığı haberi ispatlamaya devam eden MHP İlçe Teşkilatı, “İspatlamazsanız şerefsizsiniz” ifadelerine yer verdi.

 

İŞTE O AÇIKLAMA

 

Milliyetçi Hareket Partisi olarak ilçemizde yaşanan sorunlara hiçbir zaman kayıtsız kalmadık. Siyasi görüşü ne olursa olsun, vatandaşımızın sorunlarını dinleyerek muhalefet görevimizi yerine getirerek yetkililerin bu sorunları çözmesi için mücadele ettik. Etmeye de devam edeceğiz. Dil, mezhep ayırımı yapmaksızın her zaman halkımızın yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz.

 

Öyle görünüyor ki; Sorunlara duyarsız kalmamamız birilerini çok rahatsız ediyor. Uykularını kaçırıyor. İlçemizin tek bir sorunu için çaba göstermeyen AKP, yandaş medyada partimizi aslı astarı olmayan sözüm ona haberlerle karalamayı hedeflemiştir.

 

Bilindiği üzere ilçemizin en büyük sorunu Taş Ocakları. Yaz aylarında ilçemiz bu sorunla adeta boğuşurken, halkımız pencerelerini bile açamaz duruma gelmiştir. Toz ilçemizin kanayan yarası haline gelmiş, AKP ve Sultangazi Belediyesi bu konuya her zaman duyarsız kalmıştır. AKP bu soruna karşı çözüm üretmek yerine Taş Ocağı manzaralı hatıra fotoğrafı çekmeyi tercih etmiştir. Basına yansıyan o manzaralı fotoğrafı MHP olarak unutmadık.

 

Halkımız AKP yönetimine ve belediye meclisine iyi baksın. AKP İlçe Yönetiminde ve Belediye Meclisinde 2 kişi taş ocaklarında işletmesi bulunan kişilerdir.

 

Sevgili Sultangazililer;

 

Cebeci Mahallesi’nde ikamet eden halkımız ilçemizin kanayan yarası olan Taş Ocakları ile ilgili zaman zaman gerek Sultangazi’de, gerek ise İBB ve Valilik önünde bir takım protesto eylemleri düzenlemiştir. Yaptıkları protestolarla seslerini yetkililere ulaştırmaya çalışmışlardır.

 

Geçtiğimiz hafta Pazar günü Cebeci Mahallesi sakinleri ilçede yaptıkları yürüyüşle tozdan ölmek istemediklerini belirttiler. Bu yürüyüşe mahalle sakinleri bizleri de davet etmişlerdir. MHP İlçe Başkanımız Sayın Yusuf Özel, Milletvekili adayımız Mehmet Aslan ve Parti Yöneticilerimiz de Cebeci Mahallesi sakinlerini yalnız bırakmayarak, yaptıkları yürüyüşe destek vermişlerdir.

 

AKP’nin dile getirmekten bile çekindiği bir sorunu dile getiren halkımızın yanında olmak bizlerin birinci önceliğidir. Bizler siyaseti makam, mevki, rant için yapmıyoruz. Bizler siyaseti birilerine yaranmak içinde yapmıyoruz.

 

Görünen o ki bu yürüyüşe katılmamız ve destek vermemiz AKP’yi çok rahatsız etmiş. Ve gündem saptırmak için bizi ve partimizi şov yapmak ile itham etmişlerdir. Yine bizleri halkımıza mesaj çekerek, bu yürüyüşü düzenleyen ve provoke eden taraf olarak itham etmişlerdir.

 

Bu ithamlarını ise kendi medyalarında yayınlatarak, kendileri söyleme cesareti gösterememişlerdir. AKP’nin Yönetiminde yer alan sözde gazeteci bozuntusu büyüklerinin verdiği talimatla partimizi ve bizleri hedef almıştır. Ve kamuoyunu yanıltmıştır.

 

AKP’li yönetici büyüklerinin verdiği emirle yaptığı haberde bizlerin halka mesaj çektiğini ve aslı astarı olmayan birçok yalan cümlelerle karalamaya çalışmıştır. O şahsiyet kendisi de çok iyi biliyor ki, diğer gazeteci arkadaşlarımızı bilgilendirmek için kurduğumuz whatshap grubundan çektiğimiz bir mesajdır. Gazeteci arkadaşlarımızı bilgilendirdiğimiz bu grupta, o günde basın mensuplarını bilgilendirerek bu yürüyüşe katılacağımıza yönelik mesaj çektik. Kendisi de bu grupta bulunan şahsiyet büyüklerinin verdiği talimatla konuyu farklı yöne çekmiş ve kamuoyunu yanıltmıştır.

unnamed

Yalan, asparagas haberle algı operasyonu düzenlemeye çalışan her devrin adamı AKP’li Yöneticiye sesleniyoruz;

 

Bahsi geçen haberde söylediklerinizi ispatlamazsanız şerefsizsiniz.

Halka mesaj çektiğimiz yönündeki söyleminizi ispatlamazsanız şerefsizsiniz.

Halkı kışkırtmaya yönelik tezinizi ispatlamazsanız şerefsizsiniz.

Tüm Yorumlar (6)
  • Yurdaşan
    9 yıl önce
    0 0

    Öncelikle mhp ilçe başkanım sayın yusuf özele açıklamalarından dolayı teşekkür ederim günler hatta haftalar öncesinden sosyal medya üzerinden örgütlenen ve örgütleyen lere bakıyoruz nedense hiç piyasada yoklar akp sempatizanları yapar mhp ceremesini çeker yok öyle birşey ben çalıştığım yerden haber aldım konuşmalar çarşamba günü yürüyüş var kadınlar yürüyor ibb ye pazarda cebeci yürüyor sen geliyormusun dedi akpli patronlarim bende benim işim olmaz dedim diye nerdeyse işten kovacaklardi neyse nitekim tarih geldi pazar günü oldu millet toplandı ve yürüdü polisle karşı karşıya kalan cebeci halkı oldu yönlendiren ve örgütleyen akp trolleri kayboldu sonra bir baktık tek yürek tek ses mitingine gitmişler peki soruyorum sorunla ilgilenenmi suçlu yoksa duyarsız kalıp milyonları cebine indirenmi adaleti türk milleti belirler kimseye çamur atmasın akp li dingiller

  • hasan
    9 yıl önce
    0 0

    başkanın yanındayız

  • Orhan Bircan
    9 yıl önce
    0 0

    Sayın Yusuf Özel başkanın yanındayız.
    Haddini aşanlara ve Yerel Basının görev ve sorumluklarını unutanlara hatırlatılır.

    Yerel Basının Görev Ve Sorumlulukları:

    Yerel kamuoyuna yönelik hareket alanı içindeki iletişim araçları bir bütün olarak yerel basın olarak adlandırılır. Yerel basın, belirli bir yöre halkına ulaşmak, o yörenin yerel sorunlarını gündeme getirmek için yayınlanır.
    Yerel basın belirli bir bölgesel sınırı yayıncılık açısından hedef alır. Yerel basın ülkenin çeşitli yörelerinde il ilçe ve beldelerde günlü haftalık ya da daha fazla aralıklarla yayımlanan, yayımlandıkları bölgeden haberler veren o bölgenin ve yöre halkının sorunlarını dile getiren, çözüm üreten ve yöre halkının bilgilenmesinde ve bilinçlenmesinde rol oynayan, yerel yönetimlerle ilgili haberler ağırlıklı olarak işleyen, yazılı basın organlarıdır. Yerel basını ulusal basından ayıran en önemli farklılık yerel konulara yer veriyor olmasıdır. Tirajları daha düşüktür ve gelirlerinin büyük kısmını resmi ilanlardan elde ederler.
    Yöre halkını eğlendirme, eğitme, bilgilendirme görevini üstlenen yerel basın böylece kamuoyunun serbestçe oluşmasına da katkı sağlar. Yerel basın, yöre halkının kültürel kimliğini korumak, haklarına sahip çıkmak, yöreye saygın bir konum kazandırmak görev sorumluluğunu yerine getirir.
    Yerel basın, yayımladığı haberler, fotoğraflar, ele aldığı sorunlar, kentin gereksinimleri, kentteki kültürel ve sosyal etkinliklere ilişkin aktardığı bilgilerle bireye “yaşanan yer” duygusunu, yaşadığı yerin bir parçası olduğu düşüncesini edinmesini sağlar. Yurttaşların bütünleşmesini, yerel sorunlarla ilgili yerel kamuoyu oluşmasını sağlar. Yerel basın, yöredeki kamusal çalışmaların, yatırımların, uygulamaların da denetçisidir. Yerel basında çalışan gazeteciler aynı zamanda o yörede çalışan ve yerel basını takip eden yurttaşlarla hemşerilik ilişkileri ile bağlıdır. Bu da gösteriyor ki yerel basının önemi azımsanmayacak ölçüde büyüktür.

    Yerel basının işlevleri:
    • Yayımlandığı bölgenin sorunlarını gündeme getirerek yöneticilere aktarılmasına aracı olur.
    • Bölgeye ait yerel kültürün zenginleşmesine ve korunmasına katkı sağlar.
    • Yerel yönetimlerin toplumla sağlıklı ilişkiler kurmasında aracı olur.
    • O bölgede yaşayanlara bölgede olanları aktarır.
    • Yerel ekonomiyi, yerel firmaların tanıtımını yaparak, reklamlarını yayınlayarak destek verir.
    • O bölgedeki sosyal ilişkilerin gelişmesini sağlayarak toplumsallaşmaya katkı yapar.
    • Yerel problemlerin merkezi yönetime ulaşmasını sağlar.
    • Yerel siyasetin yapılmasını sağlar.
    • Toplumda yaşadıkları bölgeye sahip çıkma bilincini kazandırır

  • adım alışkınız böyle kendi kaleminden yazmana demenle ne diceklerim belli oluyordur. kendi kurduğun hesaplarla yorumlara cevap verirsin. oysaki pekte takip edenin yok ak partidan başka ve olmasa nasıl para kazanıcaksın oda merak konusu. bel altı haber yapmakla kendini gazeeci yapıyosun. kim bilir birisinde de senin bilgilerin vardır. bence herşeye atlama kendi bacağından sıkma. ayrıca hab her devrin adamı AKP’li diye yazdığın cümleden bu metni mhplilerin yazmadığı nasılda belli 😀 bumu senin haberciliğin. komik bişey daha 😀 apılan açıklamada haber sitesinin yaptığı haberi ispatlamaya devam eden yazmışsın 😀 bi parti yazsa buna dikkat eder 😀 senin yazdığın her zaman yazım hatalarından gaflarından farksız 😀 ne diyelim her kör satıcının bir kör alıcısı vardır 🙂

  • Mesut ŞEN
    9 yıl önce
    0 0

    alışkınız böyle kendi kaleminden yazmana
    Sen belliki akp trollerinden birisin senin gibililere bizler alışığız sen sadece işte böyle gizli hesaplarla bu şekilde akp ye yalaklık yaparsın küçüçük aklınla emin kardeşimize laf atarsın rızkı veren allahtır anca sizin gibi yalaklar akp den medet umar sen konuya yabancı olduğun gibi bu haberinde senin gibi akp yalaklığı yapan gazeteciye cevap olduğunuda bilmezsin bu haber MHP Sultangazi medya biriminin yandaş medya ya vermiş olduğu bir cevaptır bu haberide sultangazide ki basının hemen hemen hepsine verilmiştir öyle çok fazla haber sayfalarında göremezsin akp ye yalaklanmayan dürst işini hakkıyla yapan gazeteci arkadaşların sayfalarında görebilirsin

  • yusuf özel
    9 yıl önce
    0 0

    sayın altan mhp nin ilce başkanının ve yöneticilerinin kimsenin aklına ihtiyacı olmadı bundan sonrada olmayacak sen önce attıgın iftirayı isbatla ayrıca bizim acıklamamız üç tane haber sitesinde cıktı basını iyi takip edersen görürsün yazılı acıklamayı ilce basın birimindeki arkadaşlarımız yazdı benim bilgim dahilinde ve sultangazi deki bütün basın mensubu arkadaşlarada gönederildi haber degeri gören basın mensupları arkadaşlarda yayınladılar kimseyede zorla yayınlayın demeyiz bizim yandaş basınımız yok devletin imkanları kullanarak kullandıgımız yalan yanlış iftira haberler yaparak kamuoyunu yanıltmayın sayın altan ya gazeticilik yada siyasetinizi yapın iftira attıgın parti 46 yıllık şerefli mazisiyle milliyetci hareket partisi biz şov yapmayız aziz türk milleti kimin şov yaptıgını cok iyi biliyor görüyor halkımızın haklı davasında yanında olmak ne zamandan beri şov oldu sayın altan emir erliği yapıyorsunuz bunuda biz biliyoruz ama bunu mhp üzerinden yapmayın tavsiye etmem size iftiralarınıza bu kezde sayın basın meslektaşlarınızı alet etmeyin baştada dediğim gibi bizim kimsenin aklına ihtiyacımız yok sende olmayan aklın fazlası bizde var her devrin adamındanda başka bişey beklemek zaten gereksiz siyasi şov yapacaksan mhp yi agzına almadan yapacaksın saygılarımla

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi artık yeni projelerle anılıyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.