a

Erdem Gündemi Değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem “Güne Bakış” programında Bugün TV’ye konuk oldu. Arzu Erdem, koalisyon görüşmelerini, MHP’nin tutumunu ve erken seçim tartışmalarını değerlendirdi.

 

Bugün TV’de Güne Bakış programının canlı yayın konuğu olan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem koalisyon görüşmelerinde masayı deviren tarafın MHP olmadığını söyledi. Yaşanan onca olaya rağmen koltuk sevdasının ağır bastığını söyleyen Erdem, “Erdoğan’ın bu konuda ne kadar hırslı olduğunu biliyoruz, seçimin tekrarının tek nedeni de bu” diye konuştu.

AKP’nin Türk milletine bir borcu olduğunu söyleyen Erdem, Başbakan ve AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun millete MHP ile yapılan koalisyon görüşmelerinin yerine neden getirilmediğini anlatması gerektiğini söyledi.

 

AKP’nin aklında, masasında, vicdanında 17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet meselesi ve çözüm sürecinin vebalinin karabasan gibi hep duracağını ifade eden Erdem, “3Y ile mücadele edeceğiz diyenler,  insanları yıllardır kandıranlar milletin karşısına çıkıp yolsuzluklarla mücadele etmediklerini, etmeyeceklerini, edemeyeceklerini artık itiraf etmelidirler” dedi.

 

PROGRAMIN TAMAMINI VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazispor’da stoper transferi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.