a

MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel O Görüntülere Değindi

Sultangazi Çok Programlı ve Atatürk Lisesi’nde bir grubun öğrencinin PKK şarkıları eşliğinde halay çektikleri videoların ortaya çıkmasından sonra bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yusuf Özel, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve okul yöneticilerine seslendi; Okullar eğitim yuvasıdır. Propaganda yeri değildir. Bu olaylara göz yuman ve yumdurulanlar hakkında gerekli işlem hemen başlatılmalıdır.

Sultangazi Çok Programlı ve Atatürk Lisesi bir grup öğrenci PKK şarkıları eşliğinde halay çektiler. Terör sevici öğrenciler bu görüntüleri de sosyal medyada paylaştılar. Hızla sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Sultangazi Çok Programlı Lisesi’nde çekilen videoda yer alan tüm öğrencileri gözaltına aldı.

MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel’de konu ile ilgili yayınladığı basın açıklamasında; İlçemizde Çok Programlı Lise ve Atatürk Lisesi’nde çekilen PKK propagandalı halaylar bizleri gerçekten üzdü ve bizlerde derinden bir yara açtı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir ve okul idare sorumluların sesleniyorum; Gerekeni bir an önce yapın.

Okul idarecileri de aklını başına alsın. Siyasi yandaşlık peşinde koşacaklarına okullara çeki düzen versinler. Okullar eğitim yuvasıdır. Siyaset veya örgüt propaganda yeri değildir. Kimse haddini aşmasın. Burası Türkiye Cumhuriyeti ve Türkiye Cumhuriyeti olarakta kalacaktır. Bu tür olaylara göz yumanlar ve yumduranlar cezalandırılmalıdırlar.” İfadelerine yer verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Yine Sultangazi Yine Aynı Görüntüler: PKK Şarkısıyla Halay

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.