Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkan Yardımcısı Arif Bel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Arif Bel, mesajında “Türk milletinin en değerli varlığı, Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ilkesi ile kurulan Türkiye Cumhuriyetidir” dedi.
Cumhuriyet’in 95. yılına ulaşmanın gururunu yaşadıklarını belirten MHP İlçe Başkan Yardımcısı Arif Bel, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, Milletimizin birlik ve beraberliği, özgürlüğümüzün nişanesi olan al Bayrağımızın dalgalanması ve devletimizin bekası uğruna Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde tüm dinamikleriyle mücadele eden şanlı ecdadımız, Orta Asya’dan Avrupa’ya sıralanan kahramanlık destanlarına bir yenisini ekleyerek Kurtuluş Savaşı’nı kazanmış ve bu büyük zaferi Cumhuriyet’le taçlandırmıştır. Ülkemiz ve milletimiz üzerinde hesap yapan şer mihraklarının bütün karanlık planları, Türk’ün çelik iradesi karşısında yerle bin olmaktan öteye gidemeyecektir. Atalarımızın mirası olan kutlu vatanın, yıkılmaz Cumhuriyet’in, şanlı al bayrağın manevi yükümlülüğü hepimizin omuzlarındadır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden şanlı gazilerimizi sonsuz şükran duygularımla ve rahmetle yad ediyor, Sultangazi halkının ve aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Cumhuriyet Halk Partisi’nde Ali Aksoy sürprizi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.