a

MHP adaylarını tanıttı

MHP Sultangazi İlçe Teşkilatı Eser Düğün salonunda düzenlediği programla Belediye Meclis Üyesi adaylarını partililere ve kamuoyuna tanıttı. Aday tanıtım programında konuşan MHP Beleidye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi İlker Doğanyılmaz, “Sultangazi'de hizmete hazırız” mesajı verdi.

Konuşmasında Ak Parti'ye de yüklenen Doğanyılmaz, iktidar partisi adayının devletin ve belediyenin tüm imkanlarından yararlanarak seçim çalışmasını yürüttüğünü söyledi. Sultangazi'nin farklı noktalarına astıkları pankart çalışmalarının gece 2'de Ak Parti tarafından toplattırıldığını ifade eden Doğanyılmaz, “Bunlar MHP'den korkuyorlar. Seçim bütçelerini belediye kasasından karşılayanlar, bizim ilçenin farklı noktalarına astığımız pankartlarımızı toplattırarak üslup sınırlarını aşıyorlar. Bunun adı vicdansızlıktır” dedi.

MHP Belediye Meclis Üyesi aday tanıtım programına MHP İlçe Başkanı Av. Fatih Sayın, İl Başkan Yardımcısı Ayhan Aras, İlçe Teşkilatlanma Başkanı Yusuf Özel, SKM Başkanı Metin Koçkesen ve çok sayıda partili katıldı. Mehteran Takımı gösterisiyle başlayan aday tanıtım toplantısı MHP Belediye Başkan adayı İlker Doğanyılmaz'ın konuşmasıyla devam etti. Doğanyılmaz konuşmasında Ak Parti, CHP ve Saadet Partisi adaylarını eleştiri yağmuruna tuttu.

Diğer siyasi parti Belediye Başkan adaylarının halkın karşısına projeleri olmadan çıktıklarını söyleyen MHP Belediye Başkan adayı İlker Doğanyılmaz, 16 yıllık mesleki tecrübesiyle Sultangazi'de hizmete hazır olduklarını söyledi. Doğanyılmaz'ın konuşması “Sultangazi yuvası Bozkurt Yuvası” ve “Durma ilerle Ülkücüler seninle” sloganlarıyla sık sık kesildi.

İşte “Makam arabasına binmekle Belediye Başkanlığı olmaz” diyen Doğanyılmaz'ın o çok konuşulacak açıklamaları;

MHP Belediye Meclis Üyesi adaylarının tek tek sahneye davet edildiği programda, adaylar kendilerini kamuoyuna tanıttılar.

Tüm Yorumlar (1)
  • yusuf özel
    10 yıl önce
    0 0

    Bu şeçimlerde MİLLİYETCİ HAREKET PARTİSİNE oy vermenin anlamı,sadece iyi asfaltlanmış yollar, temiz belediyecilik hizmeti degildir.MHP ye oy vermenin anlamı,apo piçinin serbest kalmasına karşıyım. Türkiyenin iki milletli bir federasyona dönüşmesine karşıyım.Türk milletinin Başbuğ ALPARSLAN ,la Malazgirt,de Anadolun kapılarını açarak aldığı BU Vatanı ilelebet Türkün Vatanı olarak koruyup kolluyacağım demektir.BU YÜZDENDİRKİ BU SECİMDE HERŞEYE RAGMEN İLLEDE MİLLİYETCİ HAREKET PARTİSİ DİYORUM…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazililer Güne Paralel Taarruz İle Uyandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.