a

Adaylara Sultangazi’de Büyük İlgi

Milliyetçi Hareket Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı, Milletvekili adayları Osman Büyükkaya ve Sevgi Vardarlı İnal ilçede ziyaretlerde bulundu. MHP Miletvekili adayları sokakta vatandaşlara rozet taktı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı’nın 7 Haziran genel seçimlerine yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. MHP 2. Bölge Milletvekili adayları Osman Büyükkaya ve Sevgi Vardarlı İnal bugün Sultangazi’de Cebeci Mahallesi’nde bulunan Pazartesi pazarı esnafını ve Malkoçoğlu Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulundular.

Osman Büykkaya MHP_sultangazi_ziyaretIMG_8185

Seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Pazartesi pazarı esnafınız ziyaret eden Milletvekili adayları Osman Büyükkaya ve Sevgi Vardarlı İnal pazarcı esnafının sorunlarını dinlediler. Pazar esnafıyla birlikte vatandaşların da sorunlarını dinleyen Osman Büyükkaya ve Sevgi Vardarlı İnal, çözüm politikalarını anlattı.

 

OYLAR MHP’YE

 

 

MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette, bu seçimde MHP’yi destekleyeceklerini açıklayan vatandaşlara rozetleri takıldı. AKP iktidarını eleştiren vatandaşlar, “Daha önce ki seçimlerde oyumuzu AKP’ye verdik. Ancak AKP iktidarı izlediği politikalarla ülkemizi bir felakete sürüklemiştir. Yandaşlarını zengin eden, tüzüğünde yolsuzlukla mücadele maddesi bulunana ancak tarihin en büyük yolsuzluğuna imza atan, bebek katili terörist baş Apo ile masaya oturan bu zihniyete artık verecek oyumuz yok. Bu seçimde tek çare MHP. Desteğimiz ve oylarımız MHP’den yanadır.” İfadelerini kullandılar.

 

BOZKURT İŞARETİ YAPARAK DESTEK VERDİLER

 

MHP 2. Bölge Milletvekili adayları Osman Büyükkaya ve Sevgi Vardarlı İnal’ın Pazartesi pazarı’ndan sonraki durakları Malkoçoğlu Mahallesi oldu. Burada esnafı ziyaret eden ve vatandaşlarla sohbet eden MHP adaylarına gösterilen ilgi dikkatlerden kaçmadı. Pazartesi pazarı’nda yaşanan tablo Malkoçoğlu Mahallesinde de yaşandı. AKP iktidarına tepki gösteren vatandaşlar Bozkurt işareti yaparak 7 Haziran seçimlerinde hangi partiyi destekleyeceklerini ilan ettiler.

Osman Büykkaya MHP_sultangazi_ziyaretIMG_8204

Ziyaret sonrası Emin Haber’e konuşan MHP 2. Bölge Milletvekili adayları Osman Büyükkaya ve Sevgi Vardarlı İnal Sultangazi’de partilerine gösterilen ilginin Türkiye genelinde de yaşandığını ve 7 Haziran akşamı MHP’nin tek başına iktidara geleceğini ifade ettiler.

 

“SULTANGAZİ MHP İLE YÜRÜYOR”

 

MHP Milletvekili Adayı Osman Büyükkaya; “Sultangazi’de Milliyetçi Hareket Partisi’nin inşallah iktidarını yakalayacağız. Sultangazi MHP ile yürüyor. Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarı ile yolsuzluk ve hırsızlık son bulacaktır. Adalet yerini bulacak. Ve AKP iktidarı yapmış olduğu yolsuzlukların, hrısılıkların hesabını yüce divan’da verecek.

 Osman Büykkaya MHP_sultangazi_ziyaretIMG_8200

Sultangazi ilçemiz başta olmak üzere tüm ülke genelinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne yoğun bir ilgi var.  Örneğin Pazartesi pazarında yapmış olduğumuz ziyarette Ak Parti’den kopan arkadaşlar bu seçimde oylarının MHP’den yana kullanacaklarını söylediler. Bizlerde bu arkadaşlarımıza MHP rozetini taktık.  MHP iktadırıyla ülkemizde herkesi kucaklayan, barış ve mutluluğun geleceği, Milli değerlerimizin en üst seviyeye yükselttiği yeni bir süreç başlayacak.” Diye konuştu.

 

“MHP’YE BÜYÜK BİR İLGİ VAR”

Osman Büykkaya MHP_sultangazi_ziyaretIMG_8199

MHP Milletvekili Adayı Sevgi Vardarlı İnal ise, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli seçim beyannamesini açıkladı. Asgari ücretten, emekli maaşına kadar geniş kapsamlı olarak açıklanan seçim beyannamemiz her kesim tarafından takdir görmüştür.  İstanbul ve Türkiye genelinde MHP’ye müthiş bir ilgi var. Çok güzel bir rüzgar esiyor. Vatandaşlarımızın MHP adını duyduklarında gözlerinde parlayan o ışığa şahit oluyoruz. Bu dönem çok güzel şeylerin olacağını düşünüyorum. Tabiki hedefimiz tek başına iktidar olmak.” İfadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Meclis Üyeleri İtalya Yolcusu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.