a

MHP Adayları esnafları ziyaret etti

MHP İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayları Ekmeleddin İhsanoğlu, Osman Kaygı, Füsun Kayan Ardaman ve MYK Üyesi Elif Gonca Akdeniz Sultangazi’de esnaf ziyaretinde bulundular.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı tarafından seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen programda, Ekmeleddin İhsanoğlu, Osman Kaygı, Füsun Kayan Ardaman ve MYK Üyesi Elif Gonca Akdeniz Sultangazi’de esnafları ziyaret ederek, sorunlarını dinlediler.  MHP’li adaylara Sultangazililer büyük bir ilgi gösterdi.

ekmelleddin ihsanoğlu sultangazi esnaf ziyareti_

Ziyaret sonrası MHP’li Milletvekili adayları Emin Haber’in sorunlarını cevapladılar.

 

Cumhurbaşkanlığı seçiminde çatı aday olan ve MHP İstanbul 2. bölge 1. sıra adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın toplu açılışlarda Kuran-ı Kerim göstermesi ile ilgili soruya, “Dünya’da da bunun gibi şeyler görülmüş şey değil” şeklinde cevap verdi.

 

Üç hilalli bayrağın altında bulunmaktan mutluluk ve şeref duyduğunu belirten İhsanoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi’ni her kesimden bir ilginin olduğunu ve 7 Haziran’da partisinin büyük bir sürpriz yapacağını da sözlerine ekledi.

 

Ülkü Ocaklarından yetişmiş, MHP’nin her kademesinde görev almış  özellikle İstanbul’da yaşayan  Karadenizililerin yakından tanıdığı MHP Milletvekili adayı Osman Kaygı ise “AKP iktidarı bir korku iktidarıdır. Ancak biz MHP olarak halkın içindeyiz. AKP 7 Haziranda yıkılacak.” Dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Kenan Evren’in cenazesine hiçbir siyası parti katılmayacak

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.