a

Metiner'den hemşerilerine mesaj; Üzeyir Polat'ı destekleyin

2014 yerel seçimlerinde Esentepe Mahallesi'nden bir ismin mutlaka belediye meclisinde olması gerektiğini altını çizerek, meclis üyeliğine talip olduğunu açıklayan Esentepespor Kulübü Başkanı Üzeyir Polat'a ilk destek Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner'den geldi. Sultangazi'de yaşayan Adıyamanlıların mutlaka Üzeyir Polat'a çıkmış olduğu bu yolda destek vermesi gerektiğinin altını çizen Metiner, “Ak Parti Milletvekili ve bir Adıyamanlı olarak ben Üzeyir kardeşimizin her zaman yanındayım” diye konuştu.


Esentepespor Kulübü Başkanı Üzeyir Polat'ı yakından tanıdığını belirten Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Sultangazi'de yaşayan Adıyamanlıların başka bir aday çıkarmayarak Polat'ı desteklemelerini önerdi.


Meclis üyeliğine talip olduğunu açıkladıktan sonra ilk desteği Ak Parti Milletvekili Mehmet Metiner'den alan Üzeyir Polat ise, bu destek karşısında moral depoladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Boztaş İddialı Konuştu; Sultangazi'yi Kazanacağız

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.