a

Metin Kaya Seçim Bürosunu Açtı

Büyükada’da ilk seçim bürosunu açan Kaya, balkon konuşmasıyla Adalılara seslendi. Kaya’nın konuşması sırasında büyük bir kalabalık ‘Halkçı başkan Metin başkan’ tezahüratlarıyla Kaya’ya destek verdiler…


CHP Adalar Belediye Başkan aday adayı Metin Kaya Büyükada’da seçim bürosu açtı. Adalarlıların yoğun ilgi gösterdiği açılışa CHP Adalar İlçe Başkanı Selçuk Yavuz, CHP Sultangazi İlçe Başkanı Ali Boztaş, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Cevahir Karabulut, CHP Sultangazi Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Kara, CHP Çekmeköy Belediye Başkan aday adayı Ali Rıza Yıldız ve çok sayıda davetli katıldı.   



 

Seçim bürosunun açılış kurdelasını CHP Adalar İlçe Başkanı Selçuk Yavuz ve Adalar Belediye Başkan aday adaylarıyla birlikte kesen Metin Kaya, ‘Halkçı Başkan’ tezahüratlarıyla burada bir konuşma yaptı. 11.700 kilo metrekare içerisinde yaşayan her canlıya Cumhuriyet Halk Partisi’ni bundan sonraki sürecinde de ileriye doğru taşımak için Belediye başkanlığına talip olduğunu söyleyen Kaya, “Bunu da emektar partililerimizle birlikte yapacağız” dedi.

 

Adalar’da yaşayan 14 Bin 211 nüfusun nefesine nefes olmak için Belediye Başkanlığına talip olduğunu belirterek konuşmasını sürdüren CHP Adalar Belediye Başkan aday adayı Metin Kaya, bu göreve seçildiği takdirde sağlıktan, ekonomiye Adalar’da birçok ilkin ve yeniliğin yaşanacağını ifade etti. Kaya konuşmasının sonunda seçim bürosu açılışında kendisini yalnız bırakmayan diğer belediye başkan aday adaylarına başarılar diledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İsa Yucak-Hıdır Karadaş Buluşmasında Neler Konuşuldu?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.