a

Meğer 7 gün önce görevden alınmış

Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Adem Mamaç kişisel Facebook hesabında İlçe Yönetimi ile birlikte Ak Parti’ye geçtiklerini açıkladı. Mamaç’ın bu açıklaması BBP camiasında şok etkisi yaratırken, Kağıthane İlçe Başkanı Adem Mamaç ve İlçe Yönetiminin 7 gün önce görevden alındığı ortaya çıktı.

 

Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanlığı’na atanan Mustafa Mican, ilk iş olarak pasif gördüğü ilçelerde revizyona gitti. 7 Haziran genel seçimlerinde partisinin Kağıthane İlçe Teşkilatı’nın pasif kalması ve adaylarla uyum içerisinde de çalışmamasından dolayı İlçe Başkanı Adem Mamaç ve İlçe Yönetimini görevden aldı. 23 Eylül Çarşamba günü İl Başkanı Mustafa Mican’ın isteği doğrultusunda BBP Genel Merkezi tarafından görevden alınan Mamaç’ın yerine ise Yusuf Karademir atandı.

 

Yapılan revizyon Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın resmi internet sitesinde de yer aldı.

adem mamuç-

7 Haziran genel seçimlerinde başarısız olarak görülen ve bundan dolayı görevden alınan BBP Kağıthane eski İlçe Başkanı Adem Mamaç ise bugün kişisel Facebook hesabından kamuoyunu aldatarak, partiden istifa ettiklerini ve Ak Parti’ye geçtiklerini açıkladı. Yaptığı açıklamada görevden alındıklarına dair tek bir cümleye yer vermeyen Mamuç’un bu tavrı Büyük Birlik Partisi içerisinde, “Koltuktan oldu. Davayı sattı” olarak yorumlandı.

nail gün

Yaptığı açıklamada Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin Gülen Cemaati’ni destekleyen açıklamalardan dolayı bu kararı aldıklarını belirterek, kamuoyunu yanıltan ve açıklamaları yalan cümlelerle dolu Adem Mamaç’a en sert tepki ise BBP Sultangazi İlçe Başkanı Nail Gün’den geldi. Gün, “Görevden alınınca kapağı AKP’ye attı” dedi. 3 yıl aynı dönemde Adem Mamaç ile ocak başkanlığı yaptıklarını belirten Nail Gün, “Ben Sultangazi Alperen Ocakları Kurucu Başkanı iken, Adem Mamaç’da o dönem Kağıthane Alperen Ocakları Başkanıydı. Kendisiyle sık sık görüşüyorduk. Bugün görevden alındığı için AKP’ye kapak atan Adem Mamaç, daha düne kadar ‘Muhsin Başkanın katili AKP ve Recep Tayyip Erdoğan’dır’ diyen biriydi. Dün katil dediklerine kapak atan Adem Mamuç çok iyi bilir ki; bizde rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’na, BBP’ye ve Nizam-ı Alem’e sadakat şereftir” Dedi.

adem mamuç

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Muhsin Başkan Yaşasaydı…!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.