a
  • Eminhaber.Org
  • Genel
  • Mahmut Yiğitoğlu '20.Kişisel Resim Sergisi'ni Sultangazi'de Açtı

Mahmut Yiğitoğlu '20.Kişisel Resim Sergisi'ni Sultangazi'de Açtı

Ak Parti SKM Başkanı Süleyman Yiğitoğlu'nun ressam babası Mahmut Yiğitoğlu 20. kişisel resim sergisini Sultangazi'ye özel olarak açtı. 50. Yıl Kültür Merkezin de açılışı yapılan sergide Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve Ak Parti İlçe Başkanı Murat Atım'a ressam Yiğitoğlu'nun bir de sürprizi vardı.


 
1972 yılında resim çalışmalarına profesyonel olarak başlayan ressam Mahmut Yiğitoğlu'na ait 50. Yıl Kültür Merkezi'nde açılışı yapılan sergide yağlı boya, sulu boya, pastel boya, guaj boya ve karakalem çalışmalarından oluşan çok sayıda kompozisyon yer alıyor. Açılış öncesi bir konuşma yapan Ressam Yiğitoğlu, “Sanat sever dostlarımızı burada görmek çok hoş bir duygu, sergimizin amacı Sultangazi'mizin ve İstanbul'umuzun tarihi, turistik ve kültürel değerlerini tablomda  yansıtmak istedim.” dedi.

Konuşma sonrasında Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ak Parti İlçe Başkanı Murat Atım, Ak Parti SKM Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, Ak Parti İlçe Başkanvekili Suzan Dağlar Civan ve Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen açılış kurdelesini keserek davetlilerle birlikte sergiyi dolaştılar.

Tüm Yorumlar (1)
  • yavuz bulut
    10 yıl önce
    0 0

    .Sanatsız Kalan Bir Milletin,Hayat Damarlarından biri kopmuş demektir.Ressam Mahmut Yiğitoğlu nun resim sergisini hayranlıkla izledik,kendisine başarılar diliyorum.İnşallah resim sanatının belediyemiz desteyi ile öğrencilerimize rehber olacağına inanıyorum.ellerine sağlık.,

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Adil Dayıoğlu'nun Oğlu 'Emir Fatih' Sünnet Oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.