a

Mahir Polat; Arka bahçemizde en az yüz yıllık inşaat işi var

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri Sultangazi Müteahhitler Derneği’nin düzenlediği ‘Birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısı’nda bir araya geldiler. Programda konuşan dernek başkanı Mahir Polat, “Bu dernek ticari faaliyette bulunmayacak” dedi.

Mahir Polat başkanlığındaki Sultangazi Müteahhitler Derneği ilk geniş katılımlı toplantısını Altınser Restaurant’ta yaptı. Yaklaşık 400 sektör temsilcisinin katıldığı ‘Birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısı’ programında konuşan Sultangazi Müteahhitler Derneği Başkanı Mahir Polat, “İş dünyasının bağımsız ve gönüllü örgütlenmesini ve katılımcılığının artması, hem demokrasilerin vazgeçilmezliği, hem de kalkınmaya sağlayacağı katkı açısından çok önemsemeliyiz. Bu sebeple iş dünyasını bölgesel ve sektörel düzeyde bir araya getiren derneğimizin başarısına yürekten inanıyorum” dedi.

sultangazi-müteahhitler-derneğiIMG_4830

İnsanların dostlarıyla daha çok güçlü olduğunu belirten Mahir Polat, dağcıların tek başına tırmanmadığını, tırmanın bir ekip işi olduğuna vurgu yaptı. Tüm dünyada büyük firmaların iş yaptığını söyleyen Polat, Sultangazi Müteahhitler Derneği’nin ticari faaliyette bulunmayacağını ifade ederek “Ancak derneğimiz geçmişte değerli bir şirket doğurdu. Bunu önemsiyorum ve umarım yeni birlikteliklerin doğmasına vesile olur. Beraberliğimiz bize güç kattığı gibi bir beslenme havuzu da sunuyor. Birbirimizden besleniyoruz.” Şeklinde konuştu.

sultangazi-müteahhitler-derneğiIMG_4817

Sultangazi’de arsa değerleri ve kat karşılığı oranların diğer ilçelere göre daire satış metrekaresine göre değerlendirdiklerinde çok yüksek olduğunu söyleyen Sultangazi Müteahhitler Derneği Başkanı Mahir Polat, “Bunun sebebi de dar alanda dar alanda birbiriyle rekabet edip, birbirinden habersiz iş yapıyor olmamız. Ülkenin değerli projeleri artık İstanbul’un kuzeyi ve buralar bizim arka bahçemiz. Sultangazi hem projelere açılan kapı, hem de konumu itibarıyla yolların geçiş güzergahı. İlçemizde çok iş var. Arka bahçemizde ise en az yüz yıllık inşaat işi var. Bu pastadan pay almak bireysel kabiliyetlerimizle artık çok zor. Kabuğumuzu kırıp bu dar fikir ve mekansal alandan çıkmaya ihtiyacımız var. Akis takdirde yarın çevremizde göreceğimiz çoğu inşaatları biz yapıyor olmayacağız.” İfadelerini kullandı.

sultangazi-müteahhitler-derneğiIMG_4811

Polat üye çalışmalarına da ağırlık vereceklerini belirterek, “Derneğimizin en önemli görevi sizleri bir araya getirmektir. Dernekler gücünü üyelerinin niteliğinden ve nüfusundan alır. Bizde takvime bağlı yapacağımız toplantılarda çeşitli etkinliklerimiz ve bilgilendirme konferanslarımızla beraber üye çalışması yapacağız.” Diye konuştu.

Sultangazi Müteahhitler Derneği’nin düzenlediği ‘Birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısı’ Üniversal Belgelendirme Şirketinden Ebru Karaoğlan’ın inşaat işçilerinin mesleki yeterlilik belgeleri hususunda yaptığı bilgilendirme ile sona erdi.

sultangazi-müteahhitler-derneğiIMG_4812 sultangazi-müteahhitler-derneğiIMG_4818 sultangazi-müteahhitler-derneğiIMG_4819 sultangazi-müteahhitler-derneğiIMG_4820 sultangazi-müteahhitler-derneğiIMG_4821 sultangazi-müteahhitler-derneğiIMG_4822 sultangazi-müteahhitler-derneğiIMG_4823 sultangazi-müteahhitler-derneğiIMG_4824 sultangazi-müteahhitler-derneğiIMG_4826 sultangazi-müteahhitler-derneğiIMG_4827 sultangazi-müteahhitler-derneğiIMG_4828 sultangazi-müteahhitler-derneğiIMG_4829 sultangazi-müteahhitler-derneğiIMG_4830 sultangazi-müteahhitler-derneğiIMG_4831 sultangazi-müteahhitler-derneğiIMG_4832 sultangazi-müteahhitler-derneğiIMG_4833 sultangazi-müteahhitler-derneğiIMG_4835 sultangazi-müteahhitler-derneğiIMG_4838 sultangazi-müteahhitler-derneğiIMG_4839

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Giresunlular Derneği’nde Mevlit Geleneği Devam Ediyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.