a

Kurtlar Vadisi Pusu Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde

Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi Kulüp Kalbim üyeleriyle gelenekselleşen Sağılıklı Kalpler Yürüyüşünün 6.sını Bayrampaşa Adapark’ta gerçekleştirdi. Yürüyüşe Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncuları Kenan Çoban (Abdülhey), Erhan Ufak(Güllü Erhan), Levent Çiçek (İmdat) katılarak destek verirken Hastanenin yönetim kurulu başkanı Mustafa Hayta’da kulüp üyelerini yalnız bırakmadılar.




Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde kalp ameliyatı geçiren hastaların üyesi olduğu Kulüp Kalbim, üyelerinin sağlıklı bir yaşam geçirmeleri için etkinliklerde bulunuyor. Her yıl gerçekleştirilen Sağlıklı Kalpler yürüyüşü artık geleneksel bir hal aldı. Bu yıl 6.sı gerçekleşen yürüyüşe destek veren ünlü oyuncular, doktorların verdiği tavsiyeleri dikkatle dinlerken yaşantılarını düzene koymaları gerektiğini ifade ettiler.




Kahvaltı sonrasında kalbimizi nasıl koruyabileceğimiz hakkında bilgi veren, Gaziosmanpaşa Hastanesi Kardiyoloji Bölümü Sorumlusu Prof. Dr. Nuri Kurtoğlu ile Kalp ve Damar Cerrahisi Sorumlusu Prof. Dr. Denyan Mansuroğlu; haftada 2 gün 45'er dakika yürüyüş, günde 7 saat uyumak, sigara içmemek, günde 30 gr. fındık, ceviz yemek, kızartma olmayan balıkları tüketmek, stresten uzak durmak ve 3 ayda bir kontrole gitmenin kalp rahatsızlığı riskini azaltacağını ifade ettiler.


Kahvaltı sonrasında gerçekleştirilen yürüyüşün ardından katılımcılar hatıra fotoğrafı çektirdiler.

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Kurtlar Vadisi Pusu Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde