a

Korkma Konuş Nevzat Yılmaz

Sultangazispor'un 12 yıllık Başkanı Nevzat Yılmaz 12 Mart tarihinde bir inşaat firmasında kulüp lokalinin anahtarlarının kaybolduğunu iddia ederek basın açıklaması yapmış ve görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Yılmaz, basın toplantısında “Sultangazispor rant yeri değildir” diyerek istifa gerekçesini sağlık problemlerinden dolayı aldığını ifade etmişti.

Yılmaz'ın istifasıyla olağanüstü toplanan Sultangazispor Kulübü Yönetim Kurulu Osman Cengiz'i kulüp başkanlığı görevine oy birliği ile getirmiş ve 11 Mayıs'ta tek liste ile kongreye gitmişti. Osman Cengiz'in tek liste ile gittiği kongrede Cengiz resmen Sultangazispor Kulüp Başkanı seçilmişti. 3. Lig ve Kurumsallaşmayı hedefleyen Osman Cengiz başkanlığındaki Sultangazispor üst üste yaptığı transferle adından söz ettirmiş, ancak kurumsallaşma yolunda tek bir adım atamamıştı.

Kulübün Onursal Başkanı Nevzat Yılmaz, “O benim evladım” dediği Sultangazispor'u süreç içerisinde hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Ancak son günlerde spor camiasında “Nevzat Başkan kulübü çıkarları uğruna sattı. Konuşmaktan korkuyor. Suskun kalması kendisiyle ilgili ortaya atılan iddiaları doğruluyor” konuşuluyor. 

Tüm Yorumlar (2)
  • nevzat yılmaz
    11 yıl önce
    0 0

    sevgili kardeşim nevzat yılmaz kimseden korkmaz ve kimsedende çekinmez evet evladı dıye sevdiği sultangazi spor kulubu hakkında çıkarları hakkında merak ettiğiniz herseyi ve daha fazlasını yarın sabah saat 09.30 da altun oğlu pastanesi 2 katında kahvaltılı bir açıklamada görüşmek üzere

  • adil
    11 yıl önce
    0 0

    kendısını gundemde tutmak için apuk sapuk konuşur işte çıkarcı olmasa kulubu bırakmazdı şimdide düşmüş kulubun pesıne rant nerde nevzat orda kulup baskanıyken taşocaklarına sahıplenıyodu rantçı nevzat

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Hayat Altınser Grup'a Satıldı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.