a

Kongre Öncesi Sürpriz Görüşme

Nevzat Yılmaz, Ramazan Dere ve Oktay Şamdanlı’nın sürpriz toplantıları…

 

Sultangazispor’da kongre heyecanı devam ediyor. Kongreye sayılı günler kala adları başkan adaylığı için geçen Nevzat Yılmaz, Ramazan Dere ve Oktay Şamdanlı sürpriz bir görüşme yaptılar.

 

29 Nisan Çarşamba günü kongreye gidecek olan Sultangazispor Kulübü’nde heyecan doruğa çıktı. Mevcut Başkan Osman Cengiz başta olmak üzere, resmi olarak bugüne kadar Kulüp Başkanlığına adaylığını açıklamadı. Camiada herkes birbirine soruyor, “Aday var mı?”

 

Adları Sultangazispor Kulüp Başkan adaylığı için geçen Onursal Başkan Nevzat Yılmaz, Sultangazispor eski Kulüp Başkan Yardımcısı Ramazan Dere, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi ve Sultangazispor eski Yöneticisi Oktay Şamdanlı sürpriz bir şekilde biraraya geldiler.

nevzat

Nevzat Yılmaz’ın Sultançiftliği Mahallesi’nde bulunan işyerinde biraraya gelen üçlünün görüşmesi yaklaşık 3 saat sürdü. 29 Nisan’da yapılacak olan kongreyi konuşan üçlü, haklarında çıkan haberlerle ilgili de yorum yapmadılar.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Arnavutköy’de Bir Vatandaş İntihar Etti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.