a

Kitap Kampanyasına Destek

İşadamı olarak her zaman eğitim ve öğretime destek olmaya çalıştığını belirten Ali Taşdemir, Kervansaray Köyü İlköğretim Okulu’nda okuyan öğrencilerin zor şartlarda eğitim gördüğünü ve kitaplara ihtiyacı olduğunu belirterek,“Köylülerle el birliği yaparak okula mini bir kütüphane yaptık. Bu kütüphanenin ve öğrencilerin kitaba ihtiyacı olduğundan herkesten bu kampanyaya destek vermelerini temenni ediyorum. Göndereceğimiz bir kitap Kervansaray Köyü İlköğretim Okulu’nda okuyan bir öğrencinin geleceğine ışık tutacaktır. Başlatmış olduğumuz kampanyada bugün bizlere destek vererek yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.


 


CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Erginyavuz, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Kanber Koçak, CHP Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ceylan ve Aksoy İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aksoy’da destek vererek, Ali Taşdemir’e başlatmış oldukları kampanyadan dolayı teşekkür ettiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi'de Cübbeli Hoca İzdihamı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.