a

Kıskıvrak Yakalandılar

Sokakları ateş topuna çevirmeye çalışan 3 terör örgütü mensubu kıskıvrak yakalandı. Hücrelerden üzerinde “Kürdistan” yazılı formalar çıktı.

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda TEM ekipleri Zübeyde Hanım Mahallesi 1283 sokakta bir eve baskın düzenledi. Baskında 3 siyah poşet içerisinde 72 adet atılmaya hazır Molotof bombası, üstüpü ve bir adet koni ele geçirildi. Teröristlerin sorgusu devam ediyor.

pkk'nın sultangazi-deposu pkk'nın sultangazi-deposu- pkk'nın sultangazi-deposu-1

İSTANBUL EMNİYETİ’NDEN AÇIKLAMA

 

Öte yandan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’ya yönelik başlatılan operasyonları protesto etmek amacıyla korsan gösteri yaptığı belirtilen 12 kişi gözaltına alındığını açıkladı.

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle

 

“15.11.2015 günü Mardin İli Nusaybin İlçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik başlatılan operasyonları protesto etmek amacıyla İlimizde de bazı grupların yasadışı gösteri ve molotof atma eylemleri gerçekleştirebileceği değerlendirilerek İlimiz genelinde üst seviyede tedbirler alınmıştır.

 

İlimiz Sultangazi, Sancaktepe, Küçükçekmece, Gaziosmanpaşa ve Esenyurt İlçelerinde meydana gelen barikat kurma, yol kapama ve korsan gösteri yapma eylemlerine karışan yüzü maskeli gruplara yönelik müdahalede bulunulmuş, yapılan çalışmalar neticesinde 12 şüpheli şahıs yakalanmış, toplam 161 adet kullanıma hazır molotof kokteyli ele geçirilmiştir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Yalovaspor 0- Sultangazispor 3

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.