a

Kılıçdaroğlu Karabayır'a Hangi Teklifte Bulundu?

Eminhaber Ankara'da CHP Genel Merkezi'nde gerçekleşen Kemal Kılıçdaroğlu-Ercan Karabayır görüşmesinin perde arkasına ulaştı. Yaklaşık 1 saat süren görüşmede Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ercan Karabayır'a “Belediye Başkan adayımız sen ol” teklifinde bulundu.

2009 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı olan ve “Çarşaf açılımı” ile Türkiye gündemine oturan Ercan Karabayır geçtiğimiz ay CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara'da yaklaşık 1 saat süren bir görüşme yapmış ve yapılan görüşme gizli tutulmuştu.

“Eminhaber o görüşmenin detaylarına ulaştı”

CHP Genel Merkezi'nde gerçekleşen Kılıçdaoğlu-Karabayır görüşmesinde Sultangazi'de ki gelişmeler konuşuldu. Yaklaşık 1 saat süren görüşmede CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ercan Karabayır'a sürpriz bir teklifte bulundu. Kılıçdaroğlu, “2014 yerel seçimlerinde Sultangazi Belediye Başkan adayımız sen ol” diyerek Karabayır'a teklifte bulundu.

Ercan Karabayır ise 2009 yerel seçimlerinde siyasetin kendisini çok yıprattığını belirterek CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun teklifine olumsuz yönde cevap verdi.

Dip Not: Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu 2009 yerel seçiminde Türkiye gündemine “Çarşaf açılımı” ile oturan Ercan Karabayır'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere partinin üst düzeydeki isimleriyle ilişkilerinin iyi olduğu biliniyor. Öyle ki, Ankara'ya giden partililere Kılıçdaroğlu'nun “Ercan ne yapıyor” diye sorduğuda söyleniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi'de 2013 Böyle Geçti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.