a

Kazanacağımız başarı herkesin başarısıdır

Sultangazispor Teknik Direktörü Memduh Fidan’dan Emin Haber’e çok özel açıklamalar. Fidan, “Buradaki tek amacımız Sultangazispor’u iyi yerlere getirmek ve bir üst lige çıkarmak. Buradaki ortak menfaatimizin bir olması gerekir.” Dedi.

 

Bal Ligi temsilcimiz Sultangazispor’da yeni sezon hazırlıkları aralıksız devam ediyor. Cuma günü 10 gün sürecek olan Bolu Gerede kampı öncesi yeni sezon hazırlıklarını Cebeci Spor Kompleksi’nde sürdürmeyi devam eden temsilcimiz Sultangazispor çift antrenmanla günü sonlandırdı.

Sultangazispor-antrenman-bolu-gerede-kampi-

Sabah antrenmanı ile çalışmalarını sürdüren temsilcimiz günün son idmanını ise istasyon ve top çalışmasıyla bitirdi. Serdal Öz, Can Demir ve Samet Kartopu sakatlıklarından dolayı takımdan ayrı düz koşu yaptılar.

 

Günün son antrenmanı sonrası Emin Haber’e konuşan Teknik Direktör Memduh Fidan, yeni sezon hazırlıklarına değindi. Fidan, “Yeni sezon hazırlıklarımız gayet iyi gidiyor. Bu süreçte bütün oyuncularımızı görme imkanımız oldu. Aşağı yukarı zaten bir kemik kadromuz vardı. Yapmış olduğumuz transferlerde bizlere güç kattı. Sadece dışarıdan gelen arkadaşlarımızın kemik kadromuza uyum göstermesi gerekiyordu. Arkadaşlarımız bu uyumu çabuk sağladılar. Buradaki güzel ortama ayak uydurdular. Takımımdan çok memnunum. Bu takım inşallah bu sezon hak ettiği üst lige yükselecektir.” İfadelerini kullandı.

Sultangazispor-antrenman-bolu-gerede-kampi-1

Cuma günü 10 gün sürecek olan Bolu Gerede kampının başlayacağını belirten tecrübeli teknik adam, “10 günlük kamp süreci boyunca eksiklerimizi de giderip, yapacağımız hazırlık maçlarıyla beraber ilçemize sezona hazır bir şekilde geleceğiz.” Dedi.

 

Yeni sezon öncesi bazı futbolcuların takıma uyum gösteremediklerini ve diğer takımlardan gelen teklifleri değerlendirerek kendi tercihleri ile etik olmayan bir şekilde takımdan ayrıldıklarını da sözlerine ekleyen Fidan, geçtiğimiz günlerde sitemiz İmtiyaz Sahibi Emin Yeşil’in kaleme aldığı “Sultangazispor bir aşk ise” analizine destek veren açıklamalarda bulundu.

Sultangazispor-antrenman-bolu-gerede-kampi-2

Fidan, “Biz buraya Sultangazi ilçesine ve Sultangazispor Kulübüne hizmet etmek için geldik. Buradaki tek amacımız Sultangazispor’u iyi yerlere getirmek ve bir üst lige çıkarmak. Buradaki ortak menfaatimizin bir olması gerekir. İlçe protokolünden taraftarına herkesin tek amacının Sultangazispor Kulübü’ne pozitif yönde katkı sağlaması olması gerektiğini düşünüyorum. Sultangazispor Kulübü farklı bir kulüp olarak görülmesin. Burası hepimizin kulübüdür. Kazanacağımız başarı herkesin başarısıdır. Bundan dolayı ekstra düşüncelere ve davranışlara gerek yoktur. Herkes bu mantıkla hareket ederse bizim içinde iyi olacaktır. Taraftarımızın bize destek olmasını özellikle istiyoruz.” Diye konuştu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Çöl Sıcağı Bitiyor-Yağmur Geliyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.