a

Kasa Hırsızlığıyla Suçlanan 6 Kişi Tutuklandı

Fatih'te girdikleri bir iş yerindeki kasadan 150 bin liralık döviz, TL ve ziynet eşyası ile 717 bin liralık çek çaldıkları ileri sürülen 6 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan 6'sı tutuklanıp cezaevine gönderildi. Zanlıların soygunun gerçekleştiği semtte ellerinde demir kesme makasına benzer bir metalle dolaşma görüntüleri çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Laleli'deki bir iş yerine 22 Ekim günü giren kimliği belirsiz kişiler, oksijen tüpüyle açtıkları çelik kasadaki 150 bin liralık döviz, TL ve ziynet eşyası ile 717 bin liralık çekle kayıplara karıştı. Hırsızlık olayının bildirilmesi üzerine soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

İş yerinin bulunduğu sokak ve çevresinde ellerinde demir makasını andıran sap kısımları açık diğer kısımları kağıda sarılı malzemeli kişileri fark eden polis, bu şahıslara yoğunlaştı. Çeşitli kamera görüntülerinde zaman zaman koşarken görülen kişilerin, sabıkalı hırsızlar olduğunun belirlenmesi üzerine Sultangazi ve Fatih'te düzenlenen operasyonlarda, elebaşı olduğu ileri sürülen Ümran S.(32), Ayvaz A.(35), Mehmet Ferhat E.(19), Mesut B.(19), Vedat A.(19) ile İ.H.(17) gözaltına alındı.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen 6 kişi mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Arşivleri Dijital Ortamda

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.