a

Kankalar Meclis'te

30 Mart yerel seçimlerinden sonra Sultangazi Belediye Meclisi ilk toplantısı Belediye Başkanı Cahit Altunay başkanlığında yeni hizmet binası meclis toplantı salonun da gerçekleşti. Belediye Başkan Yardımcıları ve Komisyon Üyelerinin seçildiği ilk toplantı da Ak Partili ve CHP'li Belediye Meclis Üyelerinin heyecanı objektiflere yansıdı. Heyecanın yaşandığı toplantıda ilkler de yaşandı.

KANKALAR MECLİSTE

İki dost Ahmet Demiray ve Yusuf Kızıldağ yeni dönemde Sultangazi Belediye Meclisi'nde aynı sıraları paylaşacaklar.

Aktif siyasette Ak Parti İlçe Teşkilatın da beraber devam eden iki kanka Bahat Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Demiray ve Sultangazi Trabzonlular Derneği Başkanı Yusuf Kızıldağ yeni dönemde meclis salonun  da aynı sıraları paylaşacaklar. Kankadan öte iki kardeş gibi olan Demiray ve Kızıldağ, uzun yıllara dayanan dostluklarını mecliste de sürdürecekler.

MECLİSTE 1 İLK

Başörtüsünün kamuda serbest bırakılmasının ardından AK Parti’den meclis üyesi seçilen Öznur Altıntaş, Melike Kırtay ve Aynur Keleş Sultangazi tarihine geçtiler. Üç başörtülü Meclis Üyesi Altıntaş, Kırtay ve Keleş'in mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

MECLİSİN İKİ GÜLEN YÜZÜ



30 Mart seçiminde Ak Parti'den Meclis Üyesi seçilen OSES Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar ve Ak Parti İl Yaşılar Komisyonu Başkanı Rıdvan Durmaz neşeli tavırlarını meclise yansıttılar. İkilinin sempatik tavırları meclis salonun da kahkaha tufanı yarattı.



 
Mütevazi kişiliğiyle tanınan Ak Parti eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Erdal, Ak Parti eski İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Erdal Uçar ve Serdar Aydoğan'da ilk meclis toplantısında ki yerlerini aldılar. Eminhaber objektiflerine de o anı ölümsüzleştirmek düştü.
 
MECLİSİN EN MUTLU İKİLİSİ



Aktif siyasette 2012 yılında yapılan Ak Parti 2. Olağan Kongresinde atılan Ali Başkaya ve tecrübeli isim Bekir Koç yeni dönemde Belediye Başkan Yardımcılığına da seçildiler. Meclisin 'en mutlu' ikilisinin objektiflere yorgun şekilde yansımaları, “30 Mart seçim yorgunluğunu atlatamadılar” olarak yorumlandı. Eminhaber olarak iki tecrübeli isme yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

“BEN HAZIRIM”



2009 seçimlerinde Ak Parti'den İl Genel Meclis Üyesi seçilen Nazif Ersan yeni dönemde Ak Parti Belediye Meclis üyesi olarak aktif siyasete devam edecek. Ersan, bilgi ve tecrübesiyle Eminhaber objektiflerine “Ben hazırım” mesajı verdi.

İSMAİL AKKAYA'NIN KEYFİNE DİYECEK YOK



2014 yılının en şanslı ismi İsmail Akkaya'nın keyfi yerindeydi. 30 Mart seçimlerinde İsmail Akkaya'nın başına talih kuşu kondu. Cahit Altunay'sız bir Sultangazi düşünmeyen Akkaya, CHP'den meclis üyesi seçildi. Bilgi ve birikimi ile Ak Partililerin korkulu rüyası olmaya aday Akkaya'nın ilk meclis toplantısında neşeli tavırları objektiflerden kaçmadı. Zaman zaman Ak Parti sıralarına gıpta ile bakan Akkaya, objektiflere böyle yansıdı.

Yerel seçimlerin 1. sıra favorisi CHP'li Sait Çoşkunoğlu'nun objektiflere yansıyan görüntüsü ise bir hayli ilginçti. İl Genel Meclis Üyeliğinden Belediye Meclis Üyeliğine terfi eden Çoşkunoğlu, “İşimiz çok zor” görüntüsü verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İlk Açıklama Hacı Orhan'dan Geldi