a

Kadir Gecesi’nde camiler doldu taştı

Sultangazi genelinde Kadir Gecesi’ni idrak etmek isteyen vatandaşlar camilere akın etti. Camiler bu mübarek gecede adeta doldu taştı.

 

Kadir Gecesi’nde binlerce vatandaş, dua etmek ve manevi atmosferinde ibadetlerini yerine getirmek için Sultançiftliği Merkez Camisi’ne akın etti. Camide teravih namazı kılıp, ibadetlerini yerine getiren vatandaşlar arasında Belediye Başkanı Cahit Altunay’da vardı. Başkan Altunay, Merkez Camisi’nde Teravih namazı sonrası vatandaşlarla kandilleşti.

sultangazi-kadir gecesi-2

İslam dünyasının en kutsal günlerinden biri olan Kadir Gecesi’nde Merkez Camii adeta vatandaşlarla doldu taştı. İftarın ardından da, çok sayıda kişi teravih namazı için Merkez Camii’ne akın etti. Caminin içerisinde ve avlusunda yer kalmayınca, bazı vatandaşlar namazlarını cami dışında kılmak zorunda kaldı. Vatandaşlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar Kur’an-ı Kerim okudu, Mevlid-i Şerif dinledi, bol bol dua edip af diledi.

sultangazi-kadir gecesi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Kafasına sıkarak intihar etti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.