a

İşte Sultangazispor Farkı

Zirveyi ve alt sıraları ilgilendiren bu maçı Sultangazispor, taraftarının coşkusuyla 4-0’lık skorla galip bitirdi. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Cenesuyu, maça mutlak galibiyet parolasıyla çıktı. İlk yarıda işler konuk takımın istediği gibi giderken, 2. Yarı sahada bambaşka bir Sultangazispor ile karşılaştı.

İkinci yarıya fırtına gibi başlayan temsilcimiz, 2. Yarının hemen başında Serkan’la 1-0 öne geçti. Etkili oyununu golden sonrada devam ettiren temsilcimiz, farkı ikiye çıkaran golü 58. Dakikada Erdem’le buldu.  Golden sonra rahatlayan Sultangazispor, oyunun konturolünü ele aldı. 

İkinci golden 10 dakika sonra sahneye çıkan isim bu sefer Arda oldu. Yusuf’un geriye çıkardığı topa kaleye yaklaşık 30 metre uzaklıktan sert ve düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. Maçın son dakikalarına girilirken sahneye bu kez kaleci İlkay ile Papen Mustafa çıktı. 89. Dakikada kaleci İlkay  uzun bir degajla topu Mustafa’yla buluşturdu. Topla buluşan Mustafa ceza sahası içerisinde düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. Papen, haftalar sonra attığı bu golle moral buldu.

Sultangazi bu galibiyetle birlikte puanını 24’e çıkararak maç fazlasıyla liderle puanları eşitledi. Taraftar, oyuncular ve teknik heyet gözünü Pazar günü oynanacak Tekirdağ – Edirne Gençlik maçına çevirdi. Edirne Gençlik bu maçtan puansız döner ise Sultangazispor 3. Lig hayalini gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaşmış olacak.

Maçtan Kesitler:

Dakika 2 : Ender’in pasında ceza sahasında topla buluşan Emre’nin şutunda top auta çıktı.
Dakika 7 : Sol taraftan Can’la serbest vuruş kullanan Sultangazispor, ataktan yararlanamadı.
Dakika 9 : 
Cenesuyu atağında, ceza sahasından vuran Atilla topu yandan auta gönderdi.
Dakika 11: 
Ani gelişen Cenesuyu atağında, soldan gelen ortaya boş durumda olan Beyhan topa dokunamadı.
Dakika 16: 
Ceza sahası dışından vuran Erdem’in şutunda top kaleci Mustafa’da kaldı.
Dakika 37: 
Sağ tarafta topla buluşan Serkan’ın şutunda top auta çıktı.
Dakika 45: İlk Yarı Sona Erdi.
Dakika 46
: İkinci yarıya hızlı başlayan Sultangazispor, Sağ taraftan Cem’in ortasında Erdem topu Serkan’a indirdi Serkan’ın vuruşunda top filelerle buluştu. 1-0
Dakika 58: Yine soldan gelişen atakta Cem topu ceza sahasına gönderdi. Ceza sahasında Erdem, topu kafayla filelere gönderdi. Durum 2-0.
Dakika 68: Sultangazispor’a göre sağ taraftan Can’la başlayan atağı Cem sürdürdü. Cem ceza sahasında topu Yusuf’la buluşturdu. Yusuf daha müsait olan Arda’ya çıkardı. Arda yaklaşık 25 metreden sert ve düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu.3-0
Dakika 89: Kaleci İlkay uzun bir degajla rakip sahada kendini unutturan Mustafa topla buluştu.Ceza sahası girişindekaleci Mustafa’nın yanından topu filelerle buluşturarak skoru belirledi. 4-0

Haber: Mustafa Yılmaz
FotoGraf: Zekeriya Yılmaz







Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Ölen kedisi için mezar yaptırdı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.