a

İsrafil Taşçı şoku

30 Mart yerel seçimleri için İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa eden ve Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusunda bulunan İsrafil Taşçı listelerin netleşmesiyle 32. sırada yer aldı. Partisinin kendisini 32. sıradan aday göstermesine kırılan Taşçı, kırgınlığını bir kenara bırakarak tüm çalışmalara katıldı.

Sevgi yürüyüşlerinde Başkan Altunay ile birlikte karanfil dağıtan, esnaf ziyaretleriyle Altunay'ı yalnız bırakmayan Taşçı, partisinin her zaman kendisine haksızlık yaptığını düşünüyordu.

Ak Parti'nin “siyaset yapamaz” dediği Gazi Mahallesi'nde İsrafil Taşçı, komşularından ve mahalle esnafından Ak Parti'ye destek istedi.

Uzun yıllar Gazi Mahallesinde yaşayan İsrafil Taşçı'yı mahalle sakinleri bağrına basarken, partisinin vefasızlık yapması kendisini hep üzmüştür.

Başkan Altunay'ın “Merak etme yüzde 60'ı geçeceğiz. Sende meclise seçileceksin” cümlesi ile teselli bulan İsrafil Taşçı en büyük şoku 30 Mart akşamı yaşadı.

Dakika dakika Sultangazi seçim sonuçlarını Eminhaber'den takip eden İsrafil Taşçı okudugu bir haberle sevinç çığlıkları attı.

Eminhaber Meclis üyesi seçilen isimleri okurlarıyla paylaşmış ve İsrafil Taşçı'nın da bu isimler arasında olduğunu yazmıştık.

Ancak bugün İlçe Seçim Kurulu'nun resmi sonuçları açıklamasıyla İsrafil Taşçı bir şok daha yaşadı.

Acıklanan oranlara bakıldığında Taşçı'nın meclise seçilemediği ortaya çıktı. Açıklanan sonuçlara göre CHP 8 olan meclis üyesi sayısını 12 çıkardı. Ak Parti ise 29 meclis üyesi çıkardı.

Tabiki bunların hepsi bir hayal. Bugün 1 Nisan. Sultangazi'de sevilen İsrafil Taşcı ağabeyimize yeni dönemde başarılar dileriz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Muhtarlıkları Kimler Kazandı?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.