a

İSAD Üyeleri “İş Başı Eğitim Programı” hakkında bilgilendirildi

İstanbul Spor Ayakkabıcılar Derneği’nin İsmetpaşa Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Caddesi’nde bulunan dernek binasında yapılan bilgilendirme toplantısına İŞKUR Sultangazi Şube Müdürü Sinan Kuruçay, İŞKUR Şube Şefi Mehmet Ali Çolak, İSAD Başkanı İsa Görer ve İSAD üyeleri katıldı.

İstanbul Spor Ayakkabıcılar Derneği -

Katılımcılara  ‘İş Başı Eğitim Programı’ hakkında bilgi veren İŞKUR Sultangazi Şube Müdürü Sinan Kuruçay İSAD üyelerine İşbaşı Eğitim Programı ile alacakları çalışanlar için SGK primi konusunda devletten destek alabileceklerini söyledi. Kuruçay, konuşmasında İŞKUR işbaşı eğitim programı ve teşvik sisteminin bugün firmalar tarafından mutlaka kullanılması gerektiğini belirterek “İşbaşı Eğitim Programı, kuruma kayıtlı işsizlerin yine kuruma kayıtlı işyerlerinde sahip oldukları mesleki bilgilerini uygulama yaparak pekiştirmelerini, iş ve üretim süreçlerini bizzat görerek öğrenmelerini sağlamayı amaçlayan bir çalışmadır” dedi.

İstanbul Spor Ayakkabıcılar Derneği

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

CHP İstanbul İl Binası Önüne Siyah Çelenk Bıraktılar

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.