a

İnternet Medyasından Sultangazi'ye Destek

Medya buluşmalarının konuğu olarak ilçeyi gezen internet medyasının duayenlerinden Hadi Özışık, “Sultangazi’de gerçekleştirilen hizmetler İstanbul’a önemli katkılar sağlayacaktır. ” dedi.


Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, medya buluşmalarında bu hafta İnternet Medyası Derneği (İMD) Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık’ı ağırladı. İnternet medyasının hızlı ve etkin haberciliğin adresi olduğunu belirten Sultangazi Belediye Başkanı Altunay, “İnternet medyası kamuoyunun en hızlı ve güçlü sesini yansıtıyor. Halkın haber almasında etkin bir gücü olan internet medyasının belediye hizmetlerimizi tanımasını ve değerlendirmesini önemsiyoruz” dedi.




Belediye hizmetleri hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Altunay, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Sultangazi’nin çehresini değiştirecek birçok projeyi hayata geçirdik. Halkımızın refahını göz önüne alarak yaptığımız projelerimizle Sultangazi’yi İstanbul’un cazibe merkezlerinden biri haline dönüştürüyoruz” dedi. Belediye Başkanı Altunay, İMD Başkanı Hadi Özışık’la beraber ilçede yapımı devam eden Belediye Hizmet Binası ile Masal Parkı ve diğer projeleri gezdi. İnternet medyasının duayenlerinden Hadi Özışık, Sultangazi’deki hizmetleri yerinde görmekten memnun kaldığını söyledi.


İnternet medyası olarak destek vermeye hazır olduklarını belirten Hadi Özışık, “Belediyenin etkinliklerini kamuoyunda doğru şekilde yansıtılmasında internet medyası olarak üzerimize düşen desteği vermeye hazırız. Sultangazi gelişen yüzü ve İstanbul adına memnuniyet verici hizmetlerinizle göz dolduruyor. Bu projeler tamamlandığında Sultangazi, İstanbul vizyonuna önemli katkılar sağlayacaktır. Başarılı hizmetlerinizden dolayı tebrik ediyorum” dedi.  

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Maide Yıldız'ın Acı Günü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.