a

İnşallah 3.Lig’e Çıkacağız

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yoluna devam eden temsilcimiz Sultangazispor, dün Cebeci Spor Kompleksi’nde ağırladığı İfa Spor’u 2-0 yenerek, liderliğini korudu. Maç sonrası statta büyük bir sevinç yaşarken, Kulüp Başkanı Osman Cengiz, “İnşallah 3. Lig’e çıkacağız” dedi.

Ligin bitimine 4 hafta kala, bir maç eksiklikle liderliğini korumayı başaran temsilcimiz Sultangazispor, İfa Spor’u kendi evinde Ismael Kone’nin attığı iki gol ile yenmesini bildi. Maç sonrası Cebeci Spor Kompleksi’nde yer yerinden oynadı. Taraftarlar sevincini futbolcularla kutlarken, kulüp başkanı Osman Cengiz, heyecandan yerinde bir an olsun duramadı.

sultangazipor

Gösterdikleri performansatan dolayı futbolcuları tebrik eden ve sevincini futbolculara sarılarak kutlayan Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz, “İfa karşılaşmasından sonra zor bir maçımız kalmadı. İnşallah 3. Lig’e çıkacağız” dedi.

sultangazispor-ifasporIMG_3381

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Yayla Mahallesi’nde 3 Katlı Binada Yangın Çıktı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.