a

İmdat Kamacı ve Ekibi Uslanmaz ve Altunay’ı Ziyaret Etti

Geçtiğimiz ay 6. Olağan Kongresini yapan Sultangazi ve Gaziosmanpaşa Erzurumlular Derneği Yeni yönetimi Kaymakam Ali Uslanmaz ve Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı makamında ziyaret etti.

Nisan ayında 6. Olağan kongresini gerçekleştiren Sultangazi ve Gaziosmanpaşa Erzurumlular Derneği’nde mevcut başkan İmdat Kamacı güven tazeleyerek, yeniden dernek başkanlığına seçilmişti. İmdat Kamacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri bugün Kaymakam Ali Uslanmaz ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı makamında ziyaret etti.

f9696f14-fa3e-46d8-b391-c576139dee50

İlk olarak Kaymakam Ali Uslanmaz’ı makamında ziyaret eden Sultangazi ve Gaziosmanpaşa Erzurumlular Derneği Başkanı İmdat Kamacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı ziyaret etti. Ziyarette derneğin yaptığı çalışmalar hakkında Başkan Altunay’ı bilgilendiren İmdat Kamacı, ileriye dönük projelerini de anlattı. Kamacı, çalışmalarında kendilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Cahit Altunay’a da teşekkür etti.

adc50d07-827a-42eb-bddc-e292108a4fe1

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Cahit Altunay ise, Sultangazi ve Gaziosmanpaşa Erzurumlular Derneği kongresinde yeniden dernek başkanlığına seçilen İmdat Kamacı ve Yönetim Kurulu üyelerine başarılar diledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de siyaset sadece protokol buluşmalarından ibaret

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.