a

İletişim Platformu Üyelerinden Ziyaret

İletişim Platformu Derneği Başkanı Yusuf Ziya Çataklı, dernek üyeleriyle birlikte Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı ziyaret etti. Başkan Altunay’dan ilçe hakkında bilgiler alan dernek üyeleri, platform olarak yürüttükleri faaliyetlerini aktardı.

Dernek olarak medya sektöründe çalışan iletişim mezunlarını bir araya getirdiklerini belirten Platform Derneği Başkanı Çataklı, “İletişim Platformu Derneği, genç bir taban hareketidir. Öğrencilik yıllarından itibaren tanıştığımız üyelerimizin mesleki gelişimini takip ederek, medya çalışanlarını düzenli olarak buluşturmaktayız” dedi.

Platform üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Altunay, “Kuruluş amacınıza yönelik her türlü faaliyetlerinizde yanınızdayız. Güçlenerek yolunuza devam etmenizi diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Altunay, Sultangazi ilçesi hakkında bilgi vererek, Sultangazi Belediyesi olarak yapılan çalışmalar hakkında da açıklamalarda bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Savcı Öz'den gündemine sarsacak açıklamalar!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.