a

Hüseyin Bürge’den Arda’ya tebrik

Ak Parti İstanbul Milletvekili Bayrampaşalı Hüseyin Bürge, Barcelona’ya transfer olan Arda Turan’ı resmi Twitter hesabından tebrik etti.

 

Futbola Bayrampaşa’nın amatör ekiplerinden Altıntepsi Makelspor’da başlayan milli yıldız Arda Turan’ın Barcelona’ya transfer olması Türkiye genelinde büyük bir sevinç ve gururla karşılandı. En büyük gurur ve sevincin yaşandığı yer ise Milli Futbolcu Arda Turan’ın 30 Ocak 1987 yılında dünyaya geldiği Bayrampaşa İlçesinde yaşandı.

 

17 Yıl Bayrampaşa Belediye Başkanlığı yapan, iki dönemdir de Milletvekili olarak aktif siyasete Ankara’da devam eden Ak Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge’de büyük bir sevinç ve gurur yaşayan Bayrampaşalılar arasında yer aldı.

 

Milletvekili Hüseyin Bürge bu sevincini resmi Twitter hesabından takipçileriyle paylaştı. Bürge Arda Turan’ın “Her futbolcu Nou Camp’ı ister” başlıklı fotoğrafını paylaşarak, gururumuz Arda Turan’ı tebrik etti.

 

Ak Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge paylaşımında, “Altıntepsilim. Bayramlaşalım sevgili ARDA,Tebrikler bir o kadar Başarılar” ifadelerine yer verdi.

hüseyin bürge-arda turan

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Arda ile Muhammed’in ilginç hayat hikayeleri

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.