a
  • Eminhaber.Org
  • Genel
  • HULUSİ DURAN, CHP SULTANGAZİ İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

HULUSİ DURAN, CHP SULTANGAZİ İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) kongre heyecanı başladı. Sultangazi’de örgüt emekçisi Hulusi Duran, ilçe başkanlığına aday olduğunu açıklayan ilk isim oldu.

2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongre süreci başladı. Sultangazi’de Ağustos ayında yapılması planlanan ilçe kongresi öncesi CHP’nin neferi Hulusi Duran, ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Duran, “Kimsenin boyunduruğu altında olmadan, kimseyi dışlamadan, farklılıkları kucaklayıp partimize renk olarak katacak bir anlayışla birçok farklı kişi tarafımdan aday olmam konusunda aldığım telkinler ve destekler sonucu bugün karşınızdayım. Partililerimizin desteğiyle Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığına adayım” dedi.

Partililerin desteğini beklediğini aktaran Hulusi Duran, “Gelin üretenlerin söz sahibi olacağı, emeğin en yüce değer sayılacağı, emin adımlarla geleceğe yürüyebileceğimiz bir Cumhuriyet Halk Partisi yönetimini kuralım.

Altında yaşamaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisinin özünden uzaklaşmadan, geleceğini inşa etmekte yan yana omuz omuza olmanın gururunu birlikte yaşayalım. Bugüne kadar genelde sözde kalan birlik ve beraberlik mesajlarımızı gerçeğe dönüştürmek için, kadının, gencin adının değil ağırlığının olduğu bir yönetim kurmak için sizlerle beraber el ele bir yola çıkmak istiyorum. Kimsenin boyunduruğu altında olmadan, kimseyi dışlamadan, farklılıkları kucaklayıp partimize renk katalım” diye konuştu.

Duran, “Yeşil Liste” adı altında seçim çalışmalarını yürütecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Arnavutköy’de yol kenarına savrulan otomobil takla attı; kaza kamerada