a

Hükümet uyudu, terör büyüdü

Milliyetçi Hareket Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, Hakkari’nin Çukurca İlçesi Dağlıca bölgesinde terör saldırısıyla ilgili başsağlığı mesajı yayımladı.

 

Özel, yayınladığı mesajda, “Dağlıca’daki hain saldırıda şehit edilen askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim!” dedi.

 

Açıklamasında, “Yüreğimiz yanıyor” ifadelerine yer veren MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, “Dağlıca’da oluk oluk şehit kanı akıyor. Hükümet uyudu, terör büyüdü. Çözüm diye diye ülkeyi adım adım çözülmeye götürenler, millet ve tarih önünde sorumludurlar. Hesap vereceklerdir.

 

Açılımda geldiğimiz son durum bu. Beyefendi kendi medyasında çıkıp 400 Milletvekili olmazsa böyle olur diyor. Zaten sende 400 tane yüzsüz var. Daha neyin dört yüzsüzünü istiyorsun? Sözde çözüm süreciyle terör örgütü PKK’yı güçlendirdiniz. Böyle birinin bu ülkede idareci olması bizler için artık utanç vericidir.

 

Türk milliyetçiliğinin ana gayesi vatanın bölünmez bütünlüğünün korunması ve halkımızın huzur ve güven içinde kimseye muhtaç olmadan yaşamasıdır. Ama maalesef siyasi iktidar ülkede sayısı belli olmayan şehitlerimizin akıbetini bilemezken, maçta şov yapıyordu. Artık palavra dinlemek istemiyoruz. Şuan ki idarecilerin siyasi ahlakı varsa bulundukları makamları terk etmelidirler.

 

Bir kez daha aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve büyük Türk milletimize baş sağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Uğur Mumcu Mahallesi’nde Şüpheli Paket Alarmı