a

Her zaman yalnız bırakıldık

Geçtiğimiz gün kurucusu olduğu Sultangazispor Taraftarlar Derneği Başkanlığından istifa eden Salih Çiçek, düzenlediği basın toplantısında neden istifa ettiğini? açıkladı.

 

Sultangazispor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı basın toplantısında konuşan Salih Çiçek,  “Biz hep kulübün ve camianın menfaatleri için elimizi taşın altına koyduk, fakat her zaman yalnız bırakıldık.” Dedi.

 

Sultangazispor Kulübü’nün kongre sürecinde Kulüp Başkanı Osman Cengiz’in kendilerine bir teklifle geldiğini belirten Çiçek, şöyle konuştu; “Osman Cengiz, ‘Belediye Başkanı Cebeci Sosyal Tesislerinin işletmesini kulübe vermek istiyor. Orayı size alalım. Fakat Sayın Başkanının bu konuda bir şartı var. Benim yeniden başkan seçilmem durumunda Sayın Başkan oranın işletmesini kulübe verecek. Eğer ben kongrede başkan olur ve orayı alırsam, o tesisin işletmesini sizin derneğe verelim.’ Dedi. Taraftarlar Derneği olarak biz kongre sürecinde hiçbir adayı desteklemeyeceğimizi söyledik ve bu sözümüzde durduk. Biz hiçbir adayı destelemedik. Dernek olarak zaten tek liste bir kongreden yanaydık Buda gerçekleşti.

 

AÇIKLAMANIN TAMAMINI VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

 

Tüm Yorumlar (3)
  • Xxx
    9 yıl önce
    0 0

    Benim bu konuşmadan anladığım sey biz 3 kardes beleşe alışmıştık yeni yönetim beleşe karşı çıkıncada aç kaldık başka yapıcak bişey bulamayıncada istifa ettik yazık çok yazık

  • Bahçivan
    9 yıl önce
    0 0

    Sultangazispor taraftarlar örgütü elebaşı değişimi iyi bakalım

  • Tuğrul
    9 yıl önce
    0 0

    Siyaseti eline yüzüne bulaştıranların son durağı oldu Sultangazi spor…Bütün külüpler tribün derneklerini destekler bunun neresi bedavacılık..Ülkülerinden ve ilkelerinden taviz vermeyen gençleri görünce ne olduda da zortladınız..Kamu teşekkülerini SPOR A.Ş Halk A.Ş.ve bilimumlarını Kendi mabutlarınız yerken şabur şubur Sultangazi gençliğine gelince yarabbi şükür…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

CHP Kongresi Kıran Kırana Geçti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.