a

Hasan Akpınar; Seçimleri Kazanacağız

Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya'nın konuşmacı olarak katıldığı “Siyasi Gelişmeler” konferansına partililer yoğun ilgi gösterdi. Saadet Partisi Konferans Salonun da düzenlenen programda SP Belediye Başkan aday Hasan Akpınar iddialı konuştu. Konferansın açılış konuşmasını yapan Akpınar, diğer siyasi partilerin yaptığı anketlerin gizli tutulduğunu ve anket sonuçlarını kamuoyu ile paylaşmadıklarını söyledi.

İstanbul'un önde gelen ilçelerinden birisinin Sultangazi olduğunu ifade eden Hasan Akpınar, “Sultangazi’de Saadet Partisi, 2009 yılında ki gibi ciddi, canlı, hareketli bir çalışmayı ortaya koyduğundan, burada belediyeyi alabileceği konusunda ciddi tespitler var. Milli görüş kadroları hep güçlü, dinamik, davasına sadık ve davası için her türlü fedakârlığı yapabilecek insanlardır. Allaha hamd-ü senalar olsun ki onların gücü maddi anlamda ne kadar yüksek olursa olsun hayallerimizin ötesinde olursa olsun, bizim bu inanmış kadrolarımızın karşısında hiçbir güç duramaz. Onların ortaya koyacağı setleri yıkıp geçeceğiz inşallah” dedi.

“Siyasi Gelişmeler” konulu konferansta ayrıca Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi aday adaylığına başvuranlar da partililere tanıtıldı. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi'de Tutuklu Milletvekilleri İçin Eylem