a

Has Aydın İnşaat Dostlarını İftarda Ağırladı

Sultangazi’nin önemli iş adamlarından Hasaydın Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Aydın, düzenlediği iftar programı ile dostlarıyla bir araya geldi. Sultangazi Akşemsettin Cami Konferans Salonunda düzenlenen iftar programı yoğun katılım ile gerçekleşti. 



Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Hasan Akpınar’ın da katıldığı iftar programında Hasaydın Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Aydın misafirlerini teker teker kapıda karşılayarak yerlerine kadar eşlik etti.

 

Yoğun katılımın olduğu iftar programında Aydın ailesi adına kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Adem Aydın, “ Cehennem’den kurtuluşun bir vesilesi olan Ramazan ayını çok iyi bir şekilde idrak etmek zorundayız. Yeryüzünde yaşayan bütün Müslümanların yaptıkları ibadetlerden dolayı acı çekmemelidir. Ramazan ayı bizlere bir çok şey ifade ediyor.



11 Ayın sultanı olan Ramazan ayının ve ona bu izzeti bu şerefi bu onuru ona veren Kadir gecesidir. Kadir gecesine ise bu izzeti bu şerefi bu onuru veren o gece yeryüzüne inen Kuran-ı Kerimdir. Yeryüzünde yaşayan tüm Müslümanlar rahat etmek istiyorlarsa Kuran-ı Kerim raflara değil kalplerine yerleştirmeleri gerekiyor” dedi.

 

Aydın ayrıca davetlerini kırmayıp programa katılım sağlayan herkese teker teker teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Ercan Karabayır Geleneği Bozmadı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.