a

Halil Poyraz'dan Duaya Davet

Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Aday adayı Halil Poyraz, “Millete operasyon düzenlemeye kalkışan iç ve dış komploculara karşı, milletiyle birlikte sarsılmaz bir kale gibi duran Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan  için 01-Ocak-2014 sabahı saat 03.00 ‘da tek yürek olarak herkesi dua ya davet ediyorum” dedi.

Ak Parti'nin kimliğini kimsenin kirletmeye hakkı olmadığını belirtten Poyraz, tüm Sultangazilileri 1 Ocak sabahı duaya davet ettiğini söyledi. 700 senelik Osmanlı İmparatorluğunun 2 saatlik bir eylemle bittiğine dikkat çeken Halil Poyraz, “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’yi trend haline getirdiği için kendisini ve devleti bir saatte yok etmek isteyen insanlar var. Bunlara karşı uyanık olmamız lazım. Muhafazakar bir insan olarak ben 1 Ocak'ta Nole kutlamayarak dua edeceğim. Tüm insanlığıda dua etmeye davet ediyorum.  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmak kendisine sahip çıkmak değildir. Başbakan Erdoğan'a sahip çıkmak bu ülkeye sahip çıkmaktır. Onun için 1 Ocak'ta herkesi ülkesi için duaya davet ediyorum. Ben inanıyorum ki binlerce kişi davetimize katılacaktır. Vatanımız için, milletimiz için, gelecek yarınların hayırlı olması için, Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan için herkesi eşleriyle, çocuklarıyla duaya davet ediyorum” diye konuştu.

Sosyal paylaşım sitelerinin gücüne inandığını belirten Halil Poyraz, Twitter'da #Erdoğaniçinbendevarımduada hastek uygulamasını 00.00'da başlatarak dünya gündemine oturmayı hedeflediğini söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

CHP'nin Adayı İsa Yucak mı?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.