a

'hakkını' kimlere helal etmedi?

Sultangazi Kurucu Belediye Meclisi son toplantısını dün Belediye Başkanı Cahit Altunay başkanlığında yaptı. Dilek ve temenniler bölümünde konuşan CHP Grup Sözcüsü Ali Koç, şahsıyla ilgili yaşanan bir olayı dile getirerek sitem etti.

Koç, babası Dursun Koç'a ait 370 metrekare arsanın siyasi nedenlerden dolayı 3 defa plan tadilatı gördüğünü  ifade ederek, bundan dolayı Belediye Başkanı Cahit Altunay'a, Ak Parti Meclis 1. Başkanvekili Av. Abdullah Güler'e, İmar Komisyonu Başkanı Harun Kaya'ya ve Ak Parti Grup Sözcüsü Mustafa Demir'e hakkını helal etmediğini söyledi.

İŞTE O  ANLAR…

Tüm Yorumlar (1)
  • mustafa demir
    10 yıl önce
    0 0

    sn Ali koç banada hakkını helal etmemiş hiç hakkı olmadıki sözünü ettiği dosya belediye arşivindedir bir anlayan mühendis bir incelesinde baksın neler var içinde biz kanunsuz bir iş yapmadık DOP denilen pay kadar otoparrk ayırdık hepsi bu o herkesten kesilen DOP payının babasından kesilmesini istemiyor buda kanunsuzluk olurdu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Karabayır Altunay'dan Ne İstedi?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.