a

Hakan Atalay Köşe Yazarları İle Bir Araya Geldi

CHP 24. Dönem Milletvekili Adayı ve CHP Beşiktaş Üyesi Hakan Atalay bugün ise The Plaza Hotel'de düzenlediği basın toplantısında ulusal medya temsilcileri ve köşe yazarları ile bir araya geldi. Yazgülü Aldoğan başta olmak üzere çok sayıda köşe yazarının katıldığı basın toplantısını eminhaber.org ve gazisultanhaber.net'de takip etti.

“İşimiz Beşiktaş Gücümüz Beşiktaş” sloganıyla The Plaza Otel’de düzenlediği basın toplantısıyla, Beşiktaş Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayan Hakan Atalay, “Şeffaf hizmet anlayışı ihale rakamlarını sadece açıklamaktan ibaret değildir. Beşiktaş halkı tüm yerel yönetim çalışmalarının biçim ve maliyetinden haberdar olmak zorundadır” diye konuştu.

Atalay, “Cumhuriyet Halk Partisi konjonktür değil, misyon partisidir. Dolayısıyla CHP’nin yerel ve genel anlamda başarısı, aldığı oyun oranıyla birlikte temel hedefine ne kadar yaklaştığıyla ölçülebilir. Ben de bu noktada lafı fazla uzatmadan, CHP Beşiktaş’ta ne kadar başarılıdır? sorusunu sormak istiyorum. Dünya’da birçok şehir gezdim. Eminim aranızda da Avrupa şehirlerini gezmiş yoldaşlarım vardır. Herhangi birine “Beşiktaş” dediğinizde ne cevap aldınız? Kaç kişi Beşiktaş’ı bir ilçe olarak tanıyor? En iyimser tahminle yüzde 1.” ifadelerini kullanarak Beşiktaş'ın bir dünya markası haline gelmesinin zor olmadığını, bu açıdan Beşiktaş'ta yapılacak daha çok işleri olduğunu söyledi.

CHP Beşiktaş Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Atalay basın toplantısında yaptığı konuşmanın devamında, “Ben ve ekibim güneşin sofrasındayız. Ve bize düşen, o sofrada oturan her dosta kucak açıp yüzlerinde mutluluğu görebilmektir. Ben işte bu yüzden aday adayıyım ve Beşiktaş Belediye Başkanlığı’na talibim. Meclis üyeliği, milletvekilliğiyada belediye başkan yardımcılığı hedefiyle değil, belediye başkanlığı hedefiyle yola çıktım. Benim işim de , evim de , kongre üyesi olduğum ve tuttuğum takım da Beşiktaş ta. Beşiktaş halkından aldığım destek ve güçle de bu kutsal göreve talip oldum. O yüzden bizim işimiz Beşiktaş, gücümüz Beşiktaş” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Atım; Ak Parti Sultangazi'de Büyük İşler Yaptı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.