a

Hacı Orhan Meclisi Neden Terk Etti?

VİDEO HABER- Sultangazi Belediye Meclisi Abdullah Güler Başkanlığında toplantı. Şubat ayı 1. Oturumun da 22 madde görüşüldü.

CHP Grup Sözcüsü Ali Koç, Ak Parti Grup Başkanvekili İmdat Kamacı ve Saadet Partisi Meclis Üyesi Hüseyin Aydoğan 14 Şubat Dünya Sevgililer Günü dolayısıyla gündem dışı söz aldılar. CHP'li Ali Koç'un 14 Şubat Sevgililer Günü mesajına meclis üyeleri bol bol kahkaha attı.

ORHAN MECLİSİ TERK ETTİ



Sultangazi Belediye Meclisi Şubat Ayı 1. Oturumunda Ak Parti Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Orhan meclisi terk etti. Belediye Encümeni'ne yetki verilmesinin görüşüldüğü 10. maddenin yeniden komisyona havale edilmesinin oy birliği ile kabul edilmesine tepki gösteren Hacı Orhan, tepkisini meclis salonunu terk ederek gösterdi.

GÖKDELEN TARTIŞMASI

CHP Grup Sözcüsü Ali Koç Asgün Yapı'nın Eski Habibler Mahallesi'nde inşaatı devam eden konut projesini gündeme getirmesi mecliste “Gökdelen” tartışması başlattı.

HABERİN TAMAMINI VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

Tüm Yorumlar (1)
  • “Sultangazi Tapu Müdürünün bu tip satışlarda meclis kararını istediğini yoksa işlem yapmadığı” iddiaları da duyum alınmış olup, BU HUSUS çok çok önemlidir. Zira,MECLİS KARARI olmadan yapılan işlemlerin yasadışı olduğunu ADETA HAYKIRDIK…ÇARŞAF ÇARŞAF HABERLER YAPTIK…AZ KALDI….KİM ÇARŞAFA DOLANACAK merak ediyorum?

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İşte Sultangazi'nin Seçmen Sayısı