a

Günün Uyanığı; Melül Kanat

CHP Sultangazi'de yaşanan liste krizi sonrası 19 Belediye Meclis Üyesi adayı listeden geri çekildiklerini açıkladılar. CHP İlçe binasında biraraya gelen Meclis Üyesi adayları arasında yer alan Melül Kanat ani bir manevrayla ilçe binasını terk ederek, Belediye Başkan adayı Ali Acar'ın düzenlediği bir programa gitti.

Basın açıklaması öncesi meclis üyesi adayları bir durum değerlendirmesinde bulundular. Bu isimler arasında listenin 28. sırasında yer alan Melül Kanat'da vardı. Ancak ne olduysa Melül Kanat Belediye Başkan Adayı Ali Acar'ın düzenlediği bir programa katılmak üzere ilçe binasını terk etti.

Günün uyanığı olarak kayıtlara geçen Melül Kanat'ın basın açıklaması öncesi matematiksel bir hesap yaptığı tahmin ediliyor. Kanat'ın 19 adayın listeden çekilmesiyle kendisininde üst sıralara yükseleceğini bundan dolayı listeden geri çekilmekten vazgeçtiği düşünülüyor. 

Tüm Yorumlar (1)
  • melul
    10 yıl önce
    0 0

    Gerizekalı seninle mahkemede görüşürüz

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

CHP'li Sultangazi Meclis Üyesi Adayları Listeden Çekildiler

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.